Valaki dolgozik itt masszőrként?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy mester masszőr tanfolyamot, nagyon jó az oktató, 2-3 embert vállal egyszerre, hogy alapos és minőségi oktatást nyújthasson. A jelenlegi munkahelyem jól fizet, szeretem is, de heti 48-50 órát dolgozom, semmire nem marad időm, legfőképp energiám. Gyakorlásként masszírozok családtagokat és ezt nagyon szeretem csinálni, feltöltődöm tőle. Szeretnék hosszú távon csak masszőrként dolgozni egyéni vállalkozóként. Van bárkinek ezzel kapcsolatban tanácsa, meglátása? Szívesen venném. Illetve anyagilag hogyan éri ezt meg csinálni? Ha valaki foglalkozik főállásban masszőrként, leírná a tapasztalatait? Köszönöm előre is.ma 16:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!