Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki dolgozik itt masszőrként?

Valaki dolgozik itt masszőrként?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy mester masszőr tanfolyamot, nagyon jó az oktató, 2-3 embert vállal egyszerre, hogy alapos és minőségi oktatást nyújthasson. A jelenlegi munkahelyem jól fizet, szeretem is, de heti 48-50 órát dolgozom, semmire nem marad időm, legfőképp energiám. Gyakorlásként masszírozok családtagokat és ezt nagyon szeretem csinálni, feltöltődöm tőle. Szeretnék hosszú távon csak masszőrként dolgozni egyéni vállalkozóként. Van bárkinek ezzel kapcsolatban tanácsa, meglátása? Szívesen venném. Illetve anyagilag hogyan éri ezt meg csinálni? Ha valaki foglalkozik főállásban masszőrként, leírná a tapasztalatait? Köszönöm előre is.

nov. 23. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

"És mennyire lehet masszőrként jól keresni?"

Ha szexet is vállalsz vele, akkor jól, ha nem, akkor kb. éhen fogsz halni.

dec. 8. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

"Gyakorlásként masszírozok családtagokat és ezt nagyon szeretem csinálni, feltöltődöm tőle."

Hát, persze. Napi 30 percet masszírozni olyanokat, akit szeretsz, nyilván ilyen érzés.

Undorító, idegen embereket masszírozni napi 6-8 órán keresztül, az meg kimerítő fizikai munka. Kb. olyan, mintha betonoznál 6 órán keresztül.

dec. 8. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Hülyeséget ír a 11-es és 12-es.

Nagyon sokat lehet keresni, nem kell semmilyen szexet vállalni hozzá. Nyilván város függő az igény. Ahol rosszul keresnek, ott nem fogsz jól keresni te se.

Nem igaz, hogy indorító dolog. Elég sok masszőr, aki jó benne és szereti is, nem érzi undorítónak. Ez a masszőrnek is kényelmes kikapcsolódás, a végén úgyis kezet mosol.

Én masszőr voltam, tehát tapasztalatból írom. A többiek meg csak valamit idenyögnek, mert gőzük sincs.

dec. 8. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én foglalnék is nálad rendszeresen időpontot, elég sokat fáj a hátam az ülőmunka miatt.

45/F

dec. 8. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

A helyi fürdőben masszíroztatok, a hölgy mindig mosolyogva fogad, nem úgy tűnik, mintha teher lenne neki.

Ez is egy munka. Mindig adok neki borravalót is, heti 3-5 alkalommal járok.

dec. 8. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a kérdezőt sem érdeklik a válaszok...

Csak emelgeti ki a kérdést...

🤣

dec. 27. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!