Ennek a rengeteg embernek miből van ennyi pénze?
Akárhányszor járok Pesten, mindig rengeteg 40-50-60 milliós, vadonat új autókat látok: AMG Mercedesek, M-es BMW-k, Porsche-k, Bentley-k, stb.
Ezek az emberek miből élnek, miből van ennyi pénzük, hogy csak autóra ki tudnak fizetni ennyi pénzt??
Azt gondolom, hogy vállalkozók lehetnek, de nekem is vannak vállalkozó ismerőseim, a családban is vannak vállalkozók, de ott ilyen max 10-15 milliós Toyota Hiluxok, Ford Rangerek, Kia Sorrento, Mazda CX5, stb autók vannak.
1,2:
Nem ez a kérdés.
KB egy ilyen autóhoz elég ha örökölt egy normálisabb lakást BP-n és eladta az elmúlt félévben.
Szóval akár még egy tök átlag ember is vehet ilyen autót, ha épp nincs annyi esze, hogy befektesse. (fenti peldara írom)
Másrészt hitel is lehet. Egy havi 2-3 milliós fizura el tudom kepzelni, hogy nagyobb önerővel kihozható egy ilyen autó.
"de nekem is vannak vállalkozó ismerőseim, a családban is vannak vállalkozók, de ott ilyen max 10-15 milliós Toyota Hiluxok, Ford Rangerek"
Valószínűleg egy építési vagy mezőgazdasági vállakozó akkor is pickupot venne (vagy legalább azt is) ha lenne pénze egy drága sportautóra. Ez nekik részben munkaeszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!