Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támadják Mészárost...

Miért támadják Mészárost amikor rengeteg embernek munkát ad és ami pályázatokat elvállal azt meg is valósítja?

Figyelt kérdés

Utána lehet nézni vannak statisztikák, hogy csak egy kis részét nyeri el a pályázatoknak , viszont ha nyer akkor ugyebár hangos tőle a sajtó.

De mi ezzel a gond? A kiírt pályázatban lévő munkát elvégzi és magyar emberekhez kerül a fizetés. Ki vannak fizetve a munkások is az alvállalkozók is és a munka is el van végezve. Hol a gond?

Visszasírjátok a 2010 előtt baloldali megoldást amikor külföldi multiknak voltak kiszervezve a nagyobb projektek akik felmarkolták a pénzt, kivitték az országból, sok esetben az alvállalkozókat se fizették ki és a munka is csak részben készült el. Ez hiányzik?

Mészáros több 10 ezer család életét segíti azzal amit csinál. És, igen, gazdag. Na és? Általában a jól menő vállalkozók gazdagok.

2021. jan. 23. 12:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Legyetek mar keeativabbak legalabb 15x olvastam gyakorlatilag copy paste ugyanezt a kerdest.
2021. jan. 23. 12:48
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom miről beszélsz, de ha esetleg valaki már írt hasonlót akkor azért van talán mert ez a valóság?

Ha valaki leírja tényszerűen az igazságot azt nem lehet túl sokféleképpen leírni.

1+1 az 2 lesz mindig

2021. jan. 23. 12:49
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Tudod mirol beszelek csak nem szabad bevallanod hogy ezeket a kerdeseket keszen kapjatok a kozponttol kimasolva azert szerepelt itt mar tobbszor ez a kerdes, beture ugyanezen panelokkal, ugyanebben a stilusban.
2021. jan. 23. 12:52
 4/22 anonim ***** válasza:
0%

1-es ... ha nem tudnad, a kozossegi oldalakon az ellenzek szolitja fel a fiatalokat, hogy minden forumon tegyek fel a hulye kerdeseiket, egyreszrol a hangulatkeltes miatt, masfelol meg megnezik, hogy mikent reagal a nagy tobbseg, mert akkor tudjak iranyitani a zavargasokat ha tudjak az emberek viszonyulasat egyes kerdesekhez.

Szoval ez az azonos kerdesozon valojaban hazi feladat a hulyegyerekeknek csak meg azt sem beszelik meg, hogy ki-ki melyik oldalon fog posztolni :)

2021. jan. 23. 12:53
 5/22 A kérdező kommentje:

Mutass már egy ilyet kérlek, mert ezt nem másoltam ki sehonnan hanem most írtam meg.

2021. jan. 23. 12:53
 6/22 anonim ***** válasza:
23%
Azért bántják, mert nem az ő tányérjukra csöpög a kolbászról a szaft.
2021. jan. 23. 12:54
 7/22 anonim ***** válasza:
30%

Van egy ember akit elő tudnak venni és lehet vele példálózni. A másik oldalon meg ez Soros és gyurcsány. Sok embernek ennyi elég.

Az más hogy mi van mögötte, mert Mészáros valójában egyáltalán nem nyer meg mindent, nem ő a leggazdagabb ember stb. de tény, hogy valóban jelentős személy és nagyot nőtt a vagyona. Könnyű beadni azoknak akik nem néznek utána, hogy "mindentellopnak" "mészároskorrupció" meg hasonlók, mert vagy nem ismerik a tényeket vagy lesöprik mert bezavar az elméletükbe. "2011-19-es időszakban összesen 21613,7 milliárd forint értékű közbeszerzés valósult meg, ebből 11719,6 milliárd forintot tett ki építési közbeszerzés, amely az összes érték 54,2%-a.

A 9 év alatt mindösszesen 795,6 milliárd forint értékű építési közbeszerzést teljesítettek Mészáros Lőrinc építőipari cégei (Mészáros és Mészáros Kft., R-Kord Kft.). Ezt az összeget a HVG számolta ki, tehát biztosak vagyunk benne, hogy egy forintot sem hagytak figyelmen kívül, ugyanis cikkük alapfelütése: kormányellenes propaganda."

[link]

De természetesen a másik oldalon is működik ez a jelenség, ott meg sokan elhiszik hogy mindent Soros irányt egyedül és csakis gyurcsány az aki rossz. Bár itt is lényeges, hogy Soros saját maga bizonyítja azok igazát akik őt teszik előtérbe, mikor Soros maga kéri az uniós vezetőktől, hogy büntessék meg Magyarországot stb. stb.

A lényeg, hoyg Mészáros egy gazdag vállalkozó és mivel most azok vannak kormányon akikkel ő jóban van ezért őt támadják és nem az OTP-s Csányit vagy Simicskát, netán más gazdag vállalkozót - akikre szintén elmondható amúgy, hogy "öbb 10 ezer család életét segíti azzal amit csinál. És, igen, gazdag. Na és? Általában a jól menő vállalkozók gazdagok."

2021. jan. 23. 12:55
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Nekem 78 ezret ajánlott, amit inkább 1,5 milláért Norvégiában kamatouztattam. Most vírus van ezért az állam egy olyan 900 ezer hufnak megfelelő támogatást ad...
2021. jan. 23. 13:02
 9/22 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy tényleg megfizeti a dolgozókat Mészáros. És inkább legyen magyar kézbe egy vállalat, mintha külföldi kézbe kerülne. Akkor minimálbért keresnél a legtöbb helyen. Mészárosnál azért nem minimálbér van. Szóval ez egy jó dolog. Ameddig fizeti az alkalmazottakat és munkát ad, más nem számít.. :). Én nem dolgozok nála, de családtag igen. Mondjuk vezető pozícióba van igy 6 számjegyű a fizetés, de a cégnél a 8 általánossal rendelkező munkás is 300 nettót hazavisz.
2021. jan. 23. 13:05
 10/22 anonim ***** válasza:
30%

Ugyan nincs 13.14. havi fizetés, de minden év végén prémiumot ad. Ez kb egy havi fizetés

Ezenkívül szép kártyára is pénzt és még utazási költséget is áll. Szóval én se értem igazából az embereknek mi baja vele.

2021. jan. 23. 13:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!