Mi lesz a rengeteg dvd lejátszóval amire már nincs szüksége ebben a modern világban az embernek ? Sorra fognak ingyen elvihető hirdetéseket felrakni ?
Figyelt kérdés
esetleg pár száz forintért elvihető ?2021. jún. 3. 17:44
1/24 anonim válasza:
Az, ami a VHS lejátszókkal történt, vagy ami a fekete-fehér tévékkel történt, vagy... Mennek szépen a szeméttelepre. Valamivel ki kell nyírni ezt a qrva bolygót!
2/24 anonim válasza:
99% kidobja. (méretéből adódóan kukapozitív tárgy)
Csak kevesen szarakodnak eladással.
3/24 anonim válasza:
Kérdező: India szeméttelepein végzi:
"Valamivel ki kell nyírni ezt a qrva bolygót!"
A bolygónak mindegy. Nekünk nem.
4/24 anonim válasza:
Mi ingyen odaadtuk valakinek. De egy idő után már nem nagyon fognak kelleni senkinek és akkor mennek a szemétbe.
5/24 anonim válasza:
Mi próbáltuk eladni, hátha kell egy gyűjtőnek, vagy valami. De sajnos nem érdeklődött utánuk senki sem :/
6/24 anonim válasza:
A miénket se vitte senki, de logikus is, minek kéne valakinek egy olyan tárgy, aminek a használata kihalófélben van?
Megy a nagy részük a kukába, páran meg biztos megtartanak 1-2 db-ot, mondván, hogy 50 év múlva talán sokat fog érni, pláne működőképes állapotban.
7/24 A kérdező kommentje:
Én 2-szer hirdettem meg egy működőképeset 1 ezerért. Senki nem jött érte. Azon gondolkoztam árukeresőbe beírva és kiadott aszem 20 dvd lejátszót,hogy akkor miért árulják még mindig őket újonnan ?
2021. jún. 3. 18:16
8/24 anonim válasza:
Az enyém ingyen sem kellett senkinek pedig sok filmet is adtam volna hozzá. De már nem megy a dolog. Marad a kuka 😊
9/24 anonim válasza:
Mi lesz a rengeteg mobiltelefonnal amire már nincs szüksége ebben a modern világban az embernek ?
De mondhatnék akár TV-t, számítógépet, kanapét, cipőt vagy bármit.
Ugyanaz lesz velük. :)
10/24 Vortrex válasza:
Szerintem 10 évet késtél ezzel a kérdéssel. Valószínűleg a többi is be lesz vágva egy elektronikai hulladékgyűjtő konténerbe az enyém mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!