Mennyi esélye van annak, hogy egy vezeték nélküli fülhallgató daganathoz vezetne?
Figyelt kérdés
febr. 6. 15:07
2/4 anonim 

válasza:

Komoly, ha mondjuk rágcsálod, nyalogatod, bedugod a konnektorba, és nem engeded el...
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a rádiófrekvencia amit kibocsájt.
febr. 7. 14:36
4/4 anonim 

válasza:

Értettem, csak gondoltam, hülye kérdésre hülye válasz. Nem vagyok fizikus, de ilyen kérdések évtizedek óta felmerülnek, amióta mikrót, vagy mobiltelefont használunk, és ezeket azért engedélyezték, mert semennyire nem károsak az egészségre, ilyen egyszerű. Soha semmilyen vizsgálat nem bizonyította az ellenkezőjét. Egy másik hasonló kérdésnél a nálam okosabb válaszolók felsorolták, hogy milyen természetes sugárzások vannak, amik ezeknél jóval erősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!