Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Üdv! Apple Bluetooth füles...

Üdv! Apple Bluetooth füles kopijai mennyire jók?

Figyelt kérdés

Hangzás érdekel. Bluetooth Fülest vennék apple cuccok jók lennének csak piszok drága.

Vettem mást, de nagy nyomja a fülem. Nincs kedvem sok pénzt pazarolni amit vettem azt is egy proba után féláron továbbadtam.

febr. 2. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen kopira gondolsz?

Azért egy fülesnél nem igazán van variálási lehetőség a kinézettel kapcsolatban. Tehát ha pl. egy jbl vagy senheiser füles hasonlóan néz ki mint az apple füles az még nem kopi.

febr. 2. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem.

[link]

Pl ilyenre. 10 20 ezres hasonmásokra akkor.

febr. 2. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább egy jbl
febr. 2. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 Léteznek olyan (félig?) hivatalosan Apple másolatok, amik 100%-osan ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti, ha nem úgy árulnák töredék áron, hogy ez egy másolat, akkor simán át tudnának vele verni, hogy eredeti.

Én már csak ezért sem veszek (pláne kéz alatt valamivel a bolti ár alatt) eredetit. Ugyanis azon kívül, hogy hivatalos forrásból veszed meg, nem nagyon tudod ránézésre megkülönböztetni az eredetitől a hamisítványt.

Én pár éve vettem egy 1:1 Apple Earpods Pro copyt azt hiszem, 15 ezerért. A hangzásával nem volt semmi gondom, de nagyon egyén függő, hogy ki milyen minőséget vár el, képes elfogadni. Számomra kényelmes is volt.

A mozgás érzékeléssel sokat szívtam. A fej forgatását is hajlamos néha úgy érzékelni, mintha kivetted volna a füledből, ezért megáll a lejátszás. Nem találtam rá más megoldást, mint kikapcsolni ezt a funkciót. Utána jól használható volt.

Sajnos egy darabig nem használtam és valószínűleg ettől tönkrement benne az akku, azóta be se lehet kapcsolni. Javíttatni nem próbáltam, kétlem, hogy megérné.

Az eredetivel semmilyen tapasztalatom nincs. Nekem nem ér meg annyi pénzt. Lehet, hogy jobb valamivel a másolatnál, de számomra nem éri meg a különbséget.

febr. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!