Androidos és Apple eszközök között nem lehet Bluetooth-al fájlt küldeni? (Telefon, tablet)
Alkalmas LENNE fájlküldésre, csak az Apple nem szeretné hogy AirDrop helyett Bluetooth-t használj. Ugyanez a rádióval, minden iPhone-ban található FM rádió vételére alkalmas chip, csak az Apple letiltotta ezen funkciót.
Egyébként Youtubeon találsz tutorialt hogy Androidra lehet valami AirDrop appot telepíteni, így tudsz küldeni ELVILEG a két rendszer között adatokat.
Alternatíva esetleg, feltöltöd egy cloudba, a másikon meg letöltöd. Nagyon jó és ingyenes felhő pl a [link] , 100mb-ig(regisztráció után 5Gb) ingyen tölthetsz fel fájlt.
Lehet csak nekem, de az elmúlt 10 évben soha nem volt rá példa, hogy kellett volna használnom a fájl küldést androidra. Párszor volt, hogy videót egy másik iphone-ra küldtem Airdroppal, ez sokkal gyorsabb, mint a sima BT küldés. 2-3 GB-ot mire átcipel BT-n, kb lemegy a nap.
De ahogy írták többen, (mivel amúgy is megnőttek a fájlok méretei) más alternatíva jobb megoldást jelenthet.
"Szokásos Apple marhaság"
Szokásos idióta komment. Fogalmad sincs mi hogyan működik, de vered itt a nyálad. :D
Morzsi:
Off, de két Androidos teló között küldtem át 4k60fps videót, 7-8Gb volt. Este elinditottam, reggel 5-kor még 9x%-nál járt. Tehát 6-7 óra altt nem ment át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!