Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mivel éri meg seftelni?

Mivel éri meg seftelni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a 80-as, 90-es években vagyunk, hogy nyugatról hozzuk a cuccot, itthon meg eladjuk. Valami olyasmi érdekel, amire kereslet is van manapság.

Használtruha is sok helyen van, esetleg mennyire éri meg a használtruha seftelés?

2021. jún. 30. 11:38
 1/7 anonim válasza:
67%
Semmivel.
2021. jún. 30. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sefteli dohánnyal szoktak manapság. Az még úgy-ahogy megéri. De egyre többen választják inkább a leszokást szerencsére, így már lassan az ukránt se tudják majd eladni.

Kínai út lezárva pont most a vámkötelezettséggel, így alis-ebay-es cuccokkal sem éri meg már kereskedni

Kábszi és hasonlókat egyáltalán nem javaslom.

Ruha az meg nem tudom... kismillió turkáló van, ahol a nyugatiak kidobott, újszerű ruháit vásárolhatod meg kilóra. Ez nem seftelés..

Az ügyeskedőknek lejárt az idejük. Máshol kell megtalálniuk a számításaikat. A kereskedelemben is van lehetőség, de jobban megéri legálisan hosszú távon üzemeltetni már a boltot.

2021. jún. 30. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez szomorú, gondoltam, hogy keresek egy kis plusz pénzt, de, amint látom b@szhatom.

Akkor tényleg nincs semmi, amivel seftelhetnék, cigin, szerveken és drogon kívül? Az utóbbi hármat inkább ki sem próbálom. :(

2021. jún. 30. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha itt kell megkérdezned, akkor semmivel.

Nem bántásból, de tényleg

2021. jún. 30. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es, az ügyeskedőknek nem járt le az idejük, soha nem jár le az idejük, pont azért ügyeskedők, mert ügyesek. meg lesz/van az ellenszer ezekre is.
2021. júl. 1. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani egyet???
2021. júl. 1. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem van ismerősöm, aki olcsóbb turkálóba jár, kikeresi a jobb dolgokat, ha kell feljavítja, jól kitakaritja, majd neten árulja.

Lehet rajta keresni valamennyit, de bele kell fektetni sok időt.

2021. júl. 20. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!