Mivel lehetne seftelni?
Figyelt kérdés
Gondoltam elektronikai cuccokat behozni valahonnan, mert itt eleg draga minden.
Mik vannak még gyerekek? Segítsetek már legyetek szivesek.
2015. ápr. 9. 03:20
2/7 anonim válasza:
"Gondoltam elektronikai cuccokat behozni valahonnan, mert itt eleg draga minden."
Mert más országba szerinted olcsóbb?
3/7 anonim válasza:
Szerintem autókkal, külföldről behozod es eladod csak több penz kell hozzá.
4/7 anonim válasza:
"Gondoltam elektronikai cuccokat behozni valahonnan, mert itt eleg draga minden." Jelenleg máshol sem olcsóbbak, többek között az EUR vs USD árfolyamgyengülés miatt. De ha ilyenekkel akarsz foglalkozni, akkor ezt neked is tudnod kellene.
5/7 anonim válasza:
Már nem a 80-as éveket vagy a 90-es évek elejét éljük, nem biznisz "nyugatról" hozni az árut. Ami van, az az, hogy nyitni egy webshopot, és eladni azt a műszaki cikket, amit közvetlenül Kínából rendelsz, de nem olyan nagy biznisz, sokkal több vele a gond, mint amennyi a haszon rajta (van olyan ismerősöm, aki csinálja), emellett nem árt SEO-hoz is érteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld, köszi.
Esetleg ha van bármi más ötlet, javaslat akkor azokat szívesen fogadom.
2015. ápr. 9. 15:42
7/7 anonim válasza:
Cigi, pia, üzemanyag.
Egyik sem legális, de "seftelni" nem is legálisan szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!