Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Magyarországon mivel éri meg...

Magyarországon mivel éri meg seftelni?

Figyelt kérdés
Mi az ami pénzt hoz? Mire van igény?
2009. febr. 26. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom mennyire kapsz konkrét válaszokat,mert kinek mivel éri meg,embere válogatja.

Én most azon döbbentem le,hogy egy ismerősöm mesélte,hogy meghalt a mamája,Ő költözött a házába.Amikor pakoltak ki hívtak egy régiséget felvásárló egyént aki elvitt ezt-azt.

Volt egy levesestál amire azt mondta,hogyha megtalálják a fedelét ad érte 20000 ft-ot.A fedél nem lett meg,de elmondta,hogy sajnálja mert 150 ezer-ért tudta volna eladni.

A másik jó üzlet szerintem a használt ruha.Eszméletlen nagy kereslet van rá.

2009. febr. 26. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
illúzióra. a média és a politikusok is azzal seftelnek. és egész jól megy nekik.
2009. febr. 26. 23:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek az ötleteket! A régiségek tényleg vitán felül sok pénzt hoznak, ehhez viszont érteni kell. A használtruhákat szinte mindenhol lehet vásárolni. Te mire is gondolsz konkrétan? Kiváncsi vagyok!

A másik: illuzió alatt mit kell értenem? Ezzel az ötlettel max. egy blogot tudnék csinálni, ahol szidnám valamelyik pártot. Ötletnek nagyon nem rossz, de valahogy ez nem az én világom.

2009. febr. 27. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Természetesen turira gondoltam.Kereslet az van bőven,csak az a baj,hogy kínálat is.A szomszéd városban 500 méteres körben van kb 8 turi.Havi 250 ezer a rezsi,na Nekik nem éri meg csinálni.De a mi községünkben van 1 db,az is háznál,tehát nincs bérleti díj.Nekik nagy forgalmuk van,így megéri csinálniuk.
2009. febr. 27. 17:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy háznál van? Nem teljesen bejelentett a dolog? És honnan szerzik be a ruhákat???
2009. febr. 27. 22:28
 6/11 anonim válasza:
53%
Én lehet, hogy eladom a vesémet. :) Viccen kívűl a használt ruha valóban jó biznisz. Angliából ha vannak kapcsolatok rengeteg ruhát be lehet hozni.
2009. márc. 3. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:

A háznál van azt jelenti,hogy van egy helységük külön bejárattal erre a célra,így nem kell bérleti díjat fizetniük,villany,fűtés a lakásból megy,így az sem kerül külön pénzbe.Így már meg is spórolnak bérleti díjat és rezsit,ezálltal tiszta a hasznuk.Nekik teljesen legális minden,egy nagykerből hozzák a ruhákat Nekik minden héten házhoz,tehát nem kell még a lábukat sem kitenniük áruért.Egyébbként rengeteg nagyker van ha érdekel akkor vedd fel velük a kapcsolatot.Nagyon sokan turiznak,mert mostanában már kifejezetten jó minőségű ruhákat lehet kapni,nem ócskákat mint pár évvel ezelőtt,jobbak mint a kínaiak,és még olcsóbbak is.

[link]

Itt találsz sok nagykert.

Egyébként Én is gondolkodom rajta,de másképp csinálnám.Pl apró falvak,községek piacán is megéri csinálni.De az egyikben du a másikban.Itt sincs rezsi ezért éri meg.

2009. márc. 4. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Az is hoz pénzt, ha turiban veszel ruhákat, és teszveszen/vaterán eladod őket. Így a kiskereskedői árrés is rajta van azon, amit megveszel, viszont tudsz válogatni.
2009. ápr. 9. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Csinálj csirkefarmot és lopd a kukoricát hozzá a határból!!

A tyukszart meg komposztáld vagy hánd kija ganéjra!

Most komolyan, en ezt csinalom, nekem megéri a tojásbiznisz mega csikrkekereskedelem.

Ingyenterménybű

2009. jún. 26. 04:23
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Oszt mennyi jószágod van,hogy ingyenterménybű tudod étetni?Vagy nem vették észre még a határba,hogy minden este hazafele húzol egy zsákot a terményükbő?
2009. jún. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!