Magyarországon mivel éri meg seftelni?
Nem tudom mennyire kapsz konkrét válaszokat,mert kinek mivel éri meg,embere válogatja.
Én most azon döbbentem le,hogy egy ismerősöm mesélte,hogy meghalt a mamája,Ő költözött a házába.Amikor pakoltak ki hívtak egy régiséget felvásárló egyént aki elvitt ezt-azt.
Volt egy levesestál amire azt mondta,hogyha megtalálják a fedelét ad érte 20000 ft-ot.A fedél nem lett meg,de elmondta,hogy sajnálja mert 150 ezer-ért tudta volna eladni.
A másik jó üzlet szerintem a használt ruha.Eszméletlen nagy kereslet van rá.
Köszönöm mindkettőtöknek az ötleteket! A régiségek tényleg vitán felül sok pénzt hoznak, ehhez viszont érteni kell. A használtruhákat szinte mindenhol lehet vásárolni. Te mire is gondolsz konkrétan? Kiváncsi vagyok!
A másik: illuzió alatt mit kell értenem? Ezzel az ötlettel max. egy blogot tudnék csinálni, ahol szidnám valamelyik pártot. Ötletnek nagyon nem rossz, de valahogy ez nem az én világom.
A háznál van azt jelenti,hogy van egy helységük külön bejárattal erre a célra,így nem kell bérleti díjat fizetniük,villany,fűtés a lakásból megy,így az sem kerül külön pénzbe.Így már meg is spórolnak bérleti díjat és rezsit,ezálltal tiszta a hasznuk.Nekik teljesen legális minden,egy nagykerből hozzák a ruhákat Nekik minden héten házhoz,tehát nem kell még a lábukat sem kitenniük áruért.Egyébbként rengeteg nagyker van ha érdekel akkor vedd fel velük a kapcsolatot.Nagyon sokan turiznak,mert mostanában már kifejezetten jó minőségű ruhákat lehet kapni,nem ócskákat mint pár évvel ezelőtt,jobbak mint a kínaiak,és még olcsóbbak is.
Itt találsz sok nagykert.
Egyébként Én is gondolkodom rajta,de másképp csinálnám.Pl apró falvak,községek piacán is megéri csinálni.De az egyikben du a másikban.Itt sincs rezsi ezért éri meg.
Csinálj csirkefarmot és lopd a kukoricát hozzá a határból!!
A tyukszart meg komposztáld vagy hánd kija ganéjra!
Most komolyan, en ezt csinalom, nekem megéri a tojásbiznisz mega csikrkekereskedelem.
Ingyenterménybű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!