Ha vállalkoznék, de nincs meg valamihez a végzettségem és alkalmazottat veszek fel, de aztán kirúgom egy fél év múlva, ellenőrzi bárki is ezután a tevékenységi körömet? Például egy kisgépszervíz esetében?
"Aha.... és majd jófejségből feleannyiért megcsinálja neked, hogy legyen profitod....? Mikor "egyenesben" megkaphatná a dupláját...
Elképesztően lilaköd..."
Egyébként nem feltétlenül az, ha mondjuk flottányi cuccokban gondolkodsz amire nincs pillanatnyi kapacitás...
Mondjuk 100 db-ig megkeresi rajta a pénzét de a a többi 60 db on már nem mert nincs kapacitása megcsinálni,d e hogy tartani tudja a határidőt, átpasszolja a partnercégnek...
Na?
Ábrándozás az élet megrontója,
Mely, kancsalúl, festett egekbe néz ...
:))))
"Aha.... És úgy passzolja át, hogy tudja, nincs meg a kellő szakértelem...."
Pont mint Elnökünk a Gázosnak...
Mekkora csodák vannak hihetetlen nem?
Válasz a kérdésre meg még mindíg nincsen...
Jó oldal ez is, kéne pár konkurencia!
1. Csak úgy indíthatsz vállalkozást, ha van megfelelö szakember hozzá. Ha az alkalmazottad az, és kirúgod, attól kezdve nem müködhet.
2. Idönként ellenrözik a megfelelö szakember meglétét, anélkül bezárják a cégedet.
3. Ha "vett" bizonyítványt meg gondold meg nagyon alaposan, mert ez okirathamisítás, amiért börtön jár. És igen, utána néznek a bizonyítványnak, föleg, ha elötte csak az alkalmazottadnak volt, neked nem.
4. Ettöl függetlenül is semmi esélyed - szerencsére - , hogy bárki is rád bízzon akármilyen munkát, szerintem jobb, ha bele sem kezdesz, mert nagy ráfizetés lesz
"1. Csak úgy indíthatsz vállalkozást, ha van megfelelö szakember hozzá. Ha az alkalmazottad az, és kirúgod, attól kezdve nem müködhet.
2. Idönként ellenrözik a megfelelö szakember meglétét, anélkül bezárják a cégedet.
3. Ha "vett" bizonyítványt meg gondold meg nagyon alaposan, mert ez okirathamisítás, amiért börtön jár. És igen, utána néznek a bizonyítványnak, föleg, ha elötte csak az alkalmazottadnak volt, neked nem.
4. Ettöl függetlenül is semmi esélyed - szerencsére - , hogy bárki is rád bízzon akármilyen munkát, szerintem jobb, ha bele sem kezdesz, mert nagy ráfizetés lesz"
Szerintem meg fogalmad sincs valójában az egészről, csak pontokba szendted az agymenésed, hogy hihetőbbnek tűnjön :)
Ez nem győzött meg...
Mellesleg ha már cégben gondolkodik az ember, nem lehet gond felvenni és hetente kirugdosni végzettséggel rendelkezőket :)
És hát ja...
Lenyomta egy hét alatt az egész havi melót és szegény nem bírta, ezért elküldtem.
Next ->
Nem modntam, hogy bármiylen esetben működne, de egyébként ja van helyettesítő orvos sok helyen., aztánb majd a páciens eldönti kéri e, vagy sem a további kezelést. (van akinek nincs választása)
Ráadásul orvosnál jópár helyen előre kell fizetni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!