Hogy kezelted a lopáson kapott alkalmazottadat?
Milyen értéket próbált meg ellopni?
Régóta dolgozott neked/nálad?
Mekkora cég és milyen gyakori a "belső lopás"?
Olyanok válaszát is megköszönöm,akik nem főnök/tulajdonosként,hanem munkatársként látták az esetet!
"Hogy kezelted a lopáson kapott alkalmazottadat?"
"Olyanok válaszát is megköszönöm,akik nem főnök/tulajdonosként,hanem munkatársként látták az esetet!"
Ebben csak én érzek egy kis ellentmondást?
Mert odaírtam egy kiegészítést?
Remélem jobb lett a beszólástól a napod!
De értelmetlen a kérdés...
Nem beszólni akartam, hanem teljesen értelmetlen az egész.
Lopni általában a cigányok szoktak, de cigányt nyilván értelmes magyar ember fel se vesz.
Ha meg lop egy alkalmazott, akkor feljelentés, azonnali kirúgás és nem kap fizetést. Pénze úgyse lesz perelni, szóval így le is van zárva a történet.
Egybol kirugnam / kirugattatnam.
Nem ertem mi ezen a kerdes. Ha alkalmazott lop akkor ki kell rugni es feljelenteni, mert nem az elso alkalom hogy csinalja csak az elso alkalom h elkaptad.
Ha meg kollegad lop akkor egybol kell szolni a fonoknek mert elobb utobb kiderul es bunreszes leszel ha nem szolsz. Onnan mar csak egy lepes hogy teged is feljelentsenek es utána az isten jot adott mert soha a budos eletben senki nem ad munkat tobbet
"Hogy kezelted a lopáson kapott alkalmazottadat?"
Egy másik hozzá szólásomba már leírtam kicsit más volt a kérdés ugyan de a válasz ide is beillik.
Attól függ hogy hol lop. Ha a vasúton (Miskolci Gépészeti Főnökség) akkor meg dicsérik és év végén jutalmat kap. De én azt nem nevezném munka helynek. Volt egy főnökhelyettes aki el kapott sok tolvajt és küldte a papírokat/jegyző könyveket Pestre plusz be vonta a rendőrséget is. Így a főnök azokat az embereket kénytelen volt elküldeni magyarán kirúgni. Mert Pestről leszóltak. De a főnökhelyettest is leb@szták hogy túl aktív, ne vadászon a dolgozókra, meg hogy nem ez a munkája meg ilyesmi. Aztán el is ment onnan mert már sok volt neki mikor már vagy az 5-ödik Ember vigyorgott a "pof@jába" akit megfogott és azt se rúgták ki. Van 220 kamera és így is visznek mindent. Főleg miután eljött az a főnökhelyettes. Tőle tartottak. Olyan volt a tolvajoknak, részlegének mint egy mumus. Vele ilyesztgették egymást. Hogy láttad bent van... és itt mondták a vezeték nevét. Ezt akár éjfélkor vagy hajnalba is. Mert Ő bejárt akkor is ellenőrizni. Meg is fogott sok embert. Akár piával, akár lopással. Azóta hogy eljött káosz van ott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!