Egy büfében hány alkalmazottat foglalkoztatnátok?
Kisebb büféről van szó, egy alkalmazottra gondoltam, csak nem vagyok benne biztos hogy teljesíteni lehet a napi teendőket egy alkalmazottal.
Ti mit gondoltok?
Mettől meddig lenne a nyitvatartás? Milyen frekventált területen található? Hányféle (főbb) ételt készítenétek?
Ez csak pár kérdés a sok közül, amik nélkül esély sincs válaszolni.
minden nap nyitva lenne? te is dolgoznál vagy csak az alkalmazott?
mosogatni kell vagy eldobható eszközök?
Az alkalmazott max 40 órát dolgozhat egy héten, te heti 66 órát akarsz nyitva lenni, ráadásul elég hülye nyitva tartással.
10 ezres városban mondjuk ez full bukó, szóval egyelőre ne vegyél fel senkit, hanem csináld magad!
Csatlakozom: nem nagyon tudom elképzelni, hogy sok olyan ember lenne, aki reggel 8-kor képes egy hamburgert megenni.
Ideális nyitvatartás délelőtt 10- től este 10-11-ig lenne, szerintem.
Eleinte dolgozz egyedül - ha van végzettséged - aztán, ha nem bírod, akár napi bejelentéssel is tudsz foglalkoztatni alkalmazottat - nem muszáj rögtön felvenni.
Mielőtt belevágnál: keress egy hasonló profilú hamburgerest valahol máshol, aki biztos nem lesz konkurencia. Keresd meg a tulajt, ülj le vele, beszélgess a vállalkozásról. Ajánld fel hogy dolgozol nála egy hónapig akár ingyen, a lényeg hogy első kézből szerezz tapasztalatot hogy néz ki belülről az üzemeltetés. Dolgozz úgy, hogy figyeld a forgalmat, vevőkört, mit csinálnak jól vagy rosszul, mintha a te vállalkozásod lenne.
Aztán próbáld meg kitalálni, nálad hogy fog ez működni.
De ha nincs első kézből tapasztalatod az üzemeltetésről, vagy nem akarod a tanulási időt belefektetni, akkor ne kezdj bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!