Mennyi idő után léptetek ki alkalmazottként egy cégből és lettetek egyéni vállalkozók?
Figyelt kérdés
Azoknak szól, akik elkezdtek egy cégnél dolgozni néhány évig, majd annyira elsajátították a szakmát, hogy egyedül folytatták. Hány év tanulás kell, amíg eljutsz ide?2021. márc. 25. 18:52
1/3 anonim válasza:
Én 7 év után csináltam meg a vállalkozásomat és párhuzamosan ment a főállásommal. Igazából a tudás már megvolt 4-5 év alatt is, hogy önfenntartó tudjak lenni, csak akkor nem volt még motiváció a vállalkozósdira :)
2/3 anonim válasza:
Én 2 év alatt jutottam el eddig. Bár hozzáteszem, hogy előtte is dolgoztam benne illetve nem csak munkahelyen tanultam.
Összességében kb 4-5 év alatt jutottam el addig, hogy vállalkozóként több jön be, mintha alkalmazott lennék. (IT, programozás, webfejlesztés)
3/3 anonim válasza:
Nem egészen ugyanazt végeztem, amit a munkahelyemen tanultam, de sokat hasznosítottam belőle.
Nekem két évig tartott, amíg elértem nagyjából azt a bevételi szintet, mint amennyit alkalmazottként kerestem, és így el mertem engedni a mókuskereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!