Műanyaghegesztő vállalkozást érdemes lehet nyitni az alábbi feltételekkel?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, és egyre jobban foglalkoztat a saját lábamra állás lehetősége. A szakmám egyáltalán nem ez (irodai, logisztika) de kétkezi embernek érzem magam.
A műanyaghegesztő tanfolyam elvégzésén gondolkodtam, majd ezt követően még munka mellett / hétvégente belekezdeni a szakmába, és később pedig ebből megélni.
Mindenhol azt olvasom nagyon jó pénz van benne, és kevesen csinálják.
Felszerelésből sem kell hozzá sok milliós gép ill. műhely.
2021. márc. 17. 11:29
1/7 anonim válasza:
Milyen termékeket csinálnál? Annak mekkora a piaca?
2/7 A kérdező kommentje:
Műanyag autóalkatrészek javítása: lökhárító, egyéb műanyag elemek stb.
Szerintem ennek van piaca.
Egy új műanyag lökös nagyon drága.
2021. márc. 17. 12:28
3/7 anonim válasza:
Hát ezt max úgy tudom elképzelni, hogy szerződsz autó javító műhelyekkel, akik kiadják neked ezeket a munkákat. Hiszen ez csak egy apró részfeladat, ami a teljes folyamatban van.
4/7 A kérdező kommentje:
ez is egy lehetőség
2021. márc. 17. 16:19
5/7 anonim válasza:
Hát én kíváncsiságból rákerestem, hogy műanyag lökhárító hegesztés (így különírva persze), és már a vevőknek szánt tájékoztatókból is kimazsolázható elég gyorsan, hogy komplex dolog ez. Például ha hiányzik darabja, akkor lehet, hogy pótolni kéne. Ha horpadt, akkor azért nem kéne máshova küldened a félkész cuccal, hogy majd Sanyiék kiizélik. Nem ártana ismerni a számtalan műanyag közül az ott előfordulókat, meg esetleg betéve tudni, hogy mit nem lehet rendesen patkolni, mivel nem minden műanyag hegeszthető. Készre festeni se ártana, lehetőleg színhelyesen, lehetőleg értelmes pisztollyal.
6/7 A kérdező kommentje:
a festésbe nem szeretnék belefogni ez egészbiztos.
kizárólag a műanyaghegesztés
komplex, de én nem a-zig akarnám űzni, hanem csak egy folyamatot.
Így kisebb a piac, ez biztos.
2021. ápr. 15. 14:22
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg értesz hozzá (egy tanfolyam közel sem elég, sok tapasztalat kell) még akkor is nehéz csak ebből megélni. Biztosan lenne rá igény, de nem sok. Ha be tudsz karosszériáshoz/fényezőhöz társulni akkor jó, szerintem anélkül életképtlen lenne a vállalkozás. Vagy ha fényezni nem is akarsz, legalább olyan szinten elvégezni a karosszériaelemek javítását, mint a k.lakatos, tehát kijavítva, glettelve, szépen lecsiszolva. Ez viszont gyakoréatilag külön szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!