Érdemes barber shopot nyitni manapság? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy ömlik a pénz a fodrászokhoz és egy barber tanfolyam csak 6 hónap
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 17:43
1/9 anonim válasza:
A tudatlanoknak (mint én) elmondanád mi a különbség a barber és a fodrász között? Mert én tudatlanul azt gondolnám, hogy a barber nem ugyanaz, mint a fodrász. Nincs erre egyébként magyar szó?
Egyébként én kétlem, hogy az elmút 1 évben annyira ömlött volna a pénz a fodrászokhoz.
2/9 A kérdező kommentje:
több huszonéves barber ismerősöm is megkeresi alkalmazottként a nettó 600-700eFt-t, vállalkozóként gondolom nagyságrendekkel jobban megéri
2021. márc. 12. 17:56
3/9 anonim válasza:
A barber csak ferfiakat nyir es szakallal is foglalkozik
4/9 anonim válasza:
A barber a borbély kb.
De ez megint a milliós fizetésű fodrászos troll, lehet ignorálni.
5/9 anonim válasza:
Kérdező, akkor mi a kérdés, ha van több huszonéves ismerősöd, akik ennyit kerestek és te biztos vagy benne, hogy mindenki ennyire jól keres barberként (borbélyként?)? Ha itt azt írja 5 válaszoló, hogy nem érdemes, akkor nem nyitsz, ha azt írják, hogy érdemes, akkor nyitsz?
6/9 anonim válasza:
Borbélyok és burkolók országa leszünk lassan.
7/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Tény, hogy ennyit keresnek csak utána kell kicsit számolni
2021. márc. 12. 22:26
8/9 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ez tény akkor miért kérdezed érdemes e nyitni? Hajrá.
9/9 anonim válasza:
Ja-ja tudjuk, ennyi az elméleti árbevétel, a profitot már nem tudod kiszámolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!