Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetne saját termék...

Hogyan lehetne saját termék márkám? Nekem kell legyártanom a terméket, vagy felférelni vkit, aki megcsinálja?

Figyelt kérdés

Gondoltam mivel grfaikusnak és egyéb művészettel kapcsolatos vállalkozás vagy tervbe rövid időn belül, így ha befutt, akkor akarok pl. Saját ceruza márkát vagy füzetett stb.

Mert nem vagyok teljesen megelégedve a jelenleg meglévőkkel.

2021. márc. 14. 11:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A fontos termékekről még nem is beszéltem és nem is fogok, so ebbe nincs bele szólásotok, nem szólhattók le, ha nem láttok belém 😆. Most már kezdtem észre venni, hogy ti mégsem tudtok annyit...
2021. márc. 14. 15:16
 22/28 anonim ***** válasza:

"A meggyőzésről pedig elöszőr követőket szereznék. Ha szeretik a munkáimat tőlem vesznek. Aztán meg jöhet a szöveg stb. Tanulom a marketinget, pszichológiát..."

Potenciális ceruza vásárlóként még mindig nem értem, hogy mi miatt éri meg tőled vásárolnom. A marketing azt jelenti, hogy egyetlen mondattal képes vagy meggyőzni másokat, hogy téged válasszanak. Csak figyeld meg, mit csinált Magyarország legjobb marketingese: Orbán Viktor. :D

Komolyra fordítva a szót: ne egyedül próbáld meg. Minden bizonnyal zseniális grafikus vagy, aki elsősorban a vizuális tartalom gyártásában a legjobb. Találj magad mellé egy olyat, aki ért a számokhoz és tud helyesen írni! Fontold meg, nem bántásból írom.

2021. márc. 14. 15:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha egy internetes forumon szetcincalnak az emberek, akkor az uzleti eletben 0 eselyed van.
2021. márc. 14. 15:31
 24/28 A kérdező kommentje:

Mondtam, h nem kezdi senki profin. Az h én most hibásan írtam, az nem azt jelenti,h mindig így fogok.😆

Még tanulnom kell sokmindent a témáról, de bőven van még időm. Meg leszek én ha 50 évesen is futok be. Ha nem grafikával majd vmi mással. De semmit sem csinálsz feleslegesen. Lesz ebből vmi ha tanulom és csinálom...

2021. márc. 14. 15:52
 25/28 anonim ***** válasza:
Csak ugye 50 éves korodig meg is kell élned valamiből.
2021. márc. 14. 15:53
 26/28 A kérdező kommentje:
Persze, nem gondolod hogy majd csak 1 bevételi forrást tervezek. 😳 XD
2021. márc. 14. 16:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Őszintén? Fogalmam sincs, hogy mik a terveid.
2021. márc. 14. 16:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Amúgy ezzel azt akartam csak sugalni, hogy még túl fiatal vagyok elinditani egy vállalkozást. Még sokat kell közben tanuljak.
2021. márc. 14. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!