Hogyan lehetne saját termék márkám? Nekem kell legyártanom a terméket, vagy felférelni vkit, aki megcsinálja?
Gondoltam mivel grfaikusnak és egyéb művészettel kapcsolatos vállalkozás vagy tervbe rövid időn belül, így ha befutt, akkor akarok pl. Saját ceruza márkát vagy füzetett stb.
Mert nem vagyok teljesen megelégedve a jelenleg meglévőkkel.
Először saját magaddal szembeni igényességgel kellene kezdeni.
Rossz a helyesírásod, értelmetlen a mondatszerkesztésed, trehánynak tűnsz, mert még a saját kérdésed sem olvastad vissza, mielőtt kiírtad volna ide.
Ha már belülről fakad ez a fajta igényesség, akkor pedig ne a gyk-n keress a jövődre és annak terveire választ, mert azt nem itt fogod megkapni.
Brand építés, nem fogsz saját ceruzát gyártani, inkább megbízol valakit aki már gyárt, csak a te logo-d kerül rá és te találhatsz olyan gyártót, ami jobb minőségben állít elő jó minőséget.
Hány éves vagy kedves kérdező?
Na, megint egy álmodozó....
Megvan az a pártízmilliód, ami egy brand építéséhez szükséges...?
Utána meglesz a pénz arra, hogy levédesd a formát, logót, nevet, stb...?? Esetlegesen több országban is...??
Egyelőre nincs több kérdésem. :)
#4: 10x10 pont (5-ös voltam)
:)
Na szóval...
Mindről tudok mi kell hozzá. Hallottam azokról,mikre ti azt mondjátok nem. Itt csak az alapot kérdeztem meg, hogy mégis pl. A stabilo márka hogyan lett.
Ezt én nem tervezem nagy márkának, csak egy kis pluszt adnák a nevemhez.
A leszólónak még annyit, hogy mindenki botfüllüként kezdte. Vhol el kell indulni 😂
Kis lépésekben elöszőr itt kérdeztem meg. Aztán megyek tovább... Nagyon rossz a felfogásotok, hogy mindenkibe bele köttök. De köszi a válaszaitokat, mert ti tudjátok hogy müködik. Gratula, gondolom vmikor érdekelt a téma, de megtudtátok mivel is jár és feladtátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!