Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetne saját termék...

Hogyan lehetne saját termék márkám? Nekem kell legyártanom a terméket, vagy felférelni vkit, aki megcsinálja?

Figyelt kérdés

Gondoltam mivel grfaikusnak és egyéb művészettel kapcsolatos vállalkozás vagy tervbe rövid időn belül, így ha befutt, akkor akarok pl. Saját ceruza márkát vagy füzetett stb.

Mert nem vagyok teljesen megelégedve a jelenleg meglévőkkel.

2021. márc. 14. 11:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A brand építéssel kapcsolatban figyeld meg, mit gondol a Cápák köztből Balogh Levente - ebben ő a szakértő. Nem feltétlenül kell neked legyártatnod a terméket, hiszen létezik bérgyártás is. A bérgyártás még a kezdetek kezdetén előnyös, amikor nem szeretnél 200 millió Forintot beleölni egy ceruzakészítő üzem felépítésébe. Elsőként mindig az eladásra kell fókuszálni. Ha már látod, hogy van fizetőképes kereslet az ötletedre (el tudtál adni 1000 darabot a termékből és ebből x Ft adózás utáni eredményed lett), akkor érdemes nagyobban gondolkodni.

Ha én lennék a vevőd, akkor mivel győznél meg engem, hogy a te ceruzádat használjam és ne pedig a Stabilo-t, vagy a Rotringot, amit már régóta ismerek? Mennyi 1 db ceruza ajánlott fogyasztói ára?

2021. márc. 14. 13:11
 12/28 A kérdező kommentje:

Igazából azt akartam megtudni, hogy nekem kéne-e új alapanyagot létre hoznom e. Mert a ceruzák különböző alapanyagok miatt másak. Mármint nem úgy értem, hogy fa helyett pl műanyagból lesz a ceruza. Vagy a grafit benne teljesen más. Még a ceruza felépítésének sem néztem utána 😅.

Annyira távól van még az, hogy nem érdekel még annyira.

A meggyőzésről pedig elöszőr követőket szereznék. Ha szeretik a munkáimat tőlem vesznek. Aztán meg jöhet a szöveg stb. Tanulom a marketinget, pszichológiát...

2021. márc. 14. 13:39
 13/28 anonim ***** válasza:
Tanulj meg, fog kelleni. Tok mindegy ki gyart valamit. A sparos tescos stb termékeket ugyanabba a gyarba keszitik mint mas neves termekeket, csak mashogy cimkezik fel oket. Konnyen utanajarhatss ennek, cssk nezd meg a sajatmarkas termekeket, majd a konkurens termekeket. Mindre ra van irva hol gyartottak
2021. márc. 14. 13:56
 14/28 anonim ***** válasza:

Alapanyagok: fa 20Ft/kg VS. műanyag 600Ft/kg

Fa faragható speciális hegyező nélkül a műanyag nem.

A grafit az grafit nincs belőle több fajta, csak az adalékanyagokkal, festékekkel való színezés miatt van több színben.

Miből gondolod, hogy a "Köcsögölős ceruza" márka annyira vonzó lenne a hazai piacon, vagy Amerikában tervezed eladni?

2021. márc. 14. 13:57
 15/28 A kérdező kommentje:
Azért van grafit különbség a koh i noor, a faber castel és a stabilo hb-s ceruzái közt. És még ott van a H,F,B ceruzák is.
2021. márc. 14. 14:06
 16/28 anonim ***** válasza:
2021. márc. 14. 14:11
 17/28 anonim ***** válasza:

#12: ja, most már értem.....

celebkedés, influenszerkedés - és azt hiszed, hogy onnantól majd dől a lé... :)))

NAgyon naív vagy, már ne is haragudj!

2021. márc. 14. 14:13
 18/28 A kérdező kommentje:

Van akinek müködött 🤷‍♀️

De nem is tudom, hogy kéne máshogy ismertebbnek lenni 😆

Vhol meg kell mutatni a tehetséget és a többin meg majd akkor aggódom vagy tudom is...

2021. márc. 14. 14:54
 19/28 anonim ***** válasza:
És mivel akarsz híres lenni...??? Mutogatod magadat, vagy vetkőzöl, vagymi????
2021. márc. 14. 14:56
 20/28 anonim ***** válasza:

19

Hát művészettel. :)

2021. márc. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!