Akinek webshopja sincs csak instagramon uzenetben lehet tole rendelni sajat kezzel keszitett termeket tehat nem tomeg cikk gyoran az biztos nem katas vallalkozo plane elejen de akkor hogy csinalja hivatalosan?
Figyelt kérdés
en is tudnek mit arulni de felnek hogy egy vasarlo miatt megbuntetnek aki pl teszt vasarlo
de akkor hogyan csinaljam₩?kataskent meg nem eri meg meg
2021. febr. 18. 07:59
11/15 A kérdező kommentje:
miert irsz ha nem vagy segito szandeku? tudom hogy nem csak en csinalom az adott dolgot hanem mas is. csak megse akartam hogy sokan elolvassak de bocsi hulye vagyok akkor.
en is hasznalom a vaterat ott mas tipusu dolgokat adok el.
ezt ugy akartam hogy instan epitek kore egy brandet
2021. febr. 19. 12:15
12/15 anonim válasza:
Na, hát akkor meg is válaszoltad magadnak... Instán építesz magadnak brandet, vaterán meg eladod...
13/15 A kérdező kommentje:
nem teljesem ertem amit megvalaszoltam mert a kerdesem nem ez volt
2021. febr. 21. 20:18
14/15 anonim válasza:
Próbálj reménykedni, hogy számottevő hasznot realizálsz vele! Vagy ha nagyon nem jött ki a matek, mondjuk te gürcölsz napi 8 órát, hogy az államnak fizethess, akkor ne is pazarold az idődet a nagyszerű, szupertitkos ötleteddel!
15/15 A kérdező kommentje:
mi bajod van amugy? miert kell igy beszelned
2021. febr. 22. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!