Azért írnak róla szerintem, mivel érdekes, egzotikus új iparág, amiben benne van a hatalmas növekedés lehetősége.
Ugyan úgy tudsz ilyen papírokat vásárolni, mint más amerikai részvényeket, kisbefektetőként valamilyen online brókercégen keresztül, mint pl az Interactive Brokers vagy a Trading212.
Én személy szerint tartok tőle a nagy hype miatt, mivel mint ahogy azt a cikk is írja, hatalmasat tud változni a cégek árfolyama, ami számomra nem szimpatikus, de igazából simán pozitívan is kijöhetsz a kaszinóból.
"Ugyan úgy tudsz ilyen papírokat vásárolni, mint más amerikai részvényeket, kisbefektetőként valamilyen online brókercégen keresztül, mint pl az Interactive Brokers vagy a Trading212."
Köszönöm.
Tudnál erről többet írni? Mert nem tudom, hogy vehetek részvényeket.
Pl. ha tudom, konkrétan melyiket szeretném venni, legyen mondjuk Booking és McDonald's, és mondjuk zenei jogdíjak, és kannabisz-szektoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!