Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen felszerelésre van...

Milyen felszerelésre van szükségem műszaki cikk értékesítéséhez, ami nélkül nem üzemeltethetem kis boltom?

Figyelt kérdés
Persze áru nélkül nyilván, de gondolok ilyenekre mint pl kártyaolvasó terminál,vagy az engedélyek. Köszönök minden hasznos információt és segítséget

2021. jan. 5. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Kártyaolvasó terminál nem kötelező pont, pénztárgép annál inkább. Engedély pedig kereskedelmi engedély kell, működési, természetesen vállalkozói. Azért egy laptop+nyomtató kombó alap, bár nyilván nem kötelező, de szerintem azzal a legkönnyebb megoldani a számlázást, készletezést meg az egyebeket. Meg a termékek jellegétől is függ, hogy mi kötelező és mi nem, de ezek az alapok.
2021. jan. 5. 13:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hálás vagyok 🙏
2021. jan. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!