Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek ez jó látogatottsá...

Szerintetek ez jó látogatottság egy blog esetében?

Figyelt kérdés

Január végén indítottam a blogom. Tudom, hogy nem rövidtávfutás, hanem maraton, de szerintetek 1000 látogató nem egész egy hónap alatt jónak minősül?

Szépségápolás egyébként a téma. Tudom, hogy sok ilyen van, de kocsikról nem fogok írni, mert nem érdekel. Szövegíró se szeretnék lenni 1 Ft-os karakteráron.

Szeretem a jelenlegi munkám, hobbi szinten szeretném folytatni a blogírást. Ha lenne belőle egy kis jövedelmem, nem bánnám, de nem egy egész vállalkozás a cél.

Kérem, azok válaszoljanak, akik értenek a témához. Köszönöm. :)

2021. febr. 9. 13:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a részletes és hozzáértő választ. :) Minden betűjével egyetértek. Az utolsó bekezdésben írtakról nem tudtam. De egész logikusnak tűnik.

Azt vettem észre, hogy aki csak videózik, 1-2 év alatt összecsacsogott már mindent. Nincs téma, nincs ami odakötné a nézőt. Nem épített fel semmit, csak belevágott, de olyan káoszos már az egész, hogy nem követhető.

Persze, a blogbejegyzéseknél figyelni kell a hosszúságra. 300 szónál csak ritkán írtam hosszabbat.

Még az utolsó bejegyzésben foglaltakhoz: akkor, ha jól értem, visszakanyarodtunk a szöveghez képpel. :) Csak most bejegyzés formában. Minden út Rómába vezet. :)

2021. ápr. 16. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:
És most hol tartasz?
2022. jan. 3. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!