Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan keressünk pénzt nagy...

Hogyan keressünk pénzt nagy látogatottságú webáruházzal?

Figyelt kérdés
Nem termékeladásra gondolok, hanem azon kívül.
2015. márc. 24. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Adjatok el hirdetési felületeket.
2015. márc. 24. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Webáruháznak a termékeladás a lényege! Kiadod a hirdetési felületet, akkor a vásárló a pénzét nem nálatok költi el, hanem másnál.
2015. márc. 24. 17:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a termékek forgalmazóitól nem lehetne valahogy pénzt beszedni bizonyos előnyökért cserébe?
2015. márc. 25. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Auchant épp most büntették meg emiatt egymilliárdra.
2015. márc. 25. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Az teljesen más dolog!
2015. márc. 25. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

#3 nem.

Ha én termékforgalmazó lennék és megkeresne az 1000 ügyfelemből 1, hogy én fizessek neki többet amiért ő árulja a termékemet továbbra is. Na akkor mondanám azt, hogy Bye! Nem fontos árulnod, hisz a termékem jó, másik 999 partner nem zargat ilyen hülyeségekkel és a vásárlói visszajelzéseknek sincs negatív összképe.

Amivel pénzt kereshetsz, hogy bérbe adod másnak. Pl te forgalmazol kutyakaját, akkor bérbe adhatod olyannak, aki forgalmaz kutyaházat vagy gumicsontot.

De rátenni adsense reklámot felesleges.

2015. márc. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!