Aki szeretne egy kis kávézót nyitni, olyat, mint pl. a BK-ban a Rózsa, annak milyen iskolákat kell elvégeznie?
Nem hinném, hogy bármilyen iskola kéne egy kávézó megnyitásához.
Inkább sok pénzt szerezzél hozzá, meg valakit, aki jobban ért nálad az ügyintézéshez.
Nem kell hozzá iskola, csak tőke!
Nekem vannak kávézóim, ha gondolod tudok segíteni!
De ahhoz, hogy az ügyeket is én intézzem, ahhoz kell suli, nem? Valami vállalkozói engedély vagy ilyesmi...?
A második hozzászólónak köszi a segítséget, de még fiatal vagyok, de nagy álmom, hogy egyszer legyen egy kávézóm. :)
Ha gondolod mesélhetsz róla, hogy milyen. :)
A vállalkozás indításához nem kell suli. Lehetsz egyéni vállalkozó, egyéni cég, társas vállalkozás (Bt, Kft) tagja.
A kávézó működtetéséhez neked, vagy az alkalmazottadnak kell megfelelő végzettséggel rendelkezni. Ezt megszerezheti iskolában, vagy tanfolyamon.
Végezz el egy üzletvezetőit, vagy olyan alkalmazottat vegyél fel, akinek ez megvan.
Vagy ha suliválasztás előtt álsz javaslom a vendéglátás-üzletvezető-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!