Ahoz hogy valaki állatorvos legyen, milyen iskolákat, szakmákat kell végeznie? Mennyi manapság egy állatorvos fizetsége?
Először az általános iskolát, ott meg kell tanulni írni...
Sajnálom :(
Utolsó, ez hülyeség, ha megvan a pontja, akkor bekerül, ha nincs meg, akkor nem.
A külföldiek pedig fizetik a ktsgtérítést.
Sziasztok!
Én az Állatorvosira járok, nem lehetetlen bekerülni. Tanulni kell sokat és akkor menni fog! A külföldieket megvédeném. Igaz, hogy kb. 2x annyian vannak, mint mi, de ők rengeteget fizetnek és ha nem lennének, akkor sem vennének fel több magyart, mert ennyi állatorvosra van szükség itthon. Az viszont tény, hogy tőlünk többet követelnek. :)
A kereset tényleg változó. Emiatt én is aggódom, nem sokára végzek...
Engem most vettek fel,elsőre,hogy jelentkeztem oda.(Nem oda jelentkeztem eddig,így halasztottam.tavaly még az orvosi volt a cél,mert nem tudtam mit akarok az élettől,azóta megtudtam.)
Ez hülyeség,hogy nem lehet bekerülni.Ha valaki igazán akarja bekerül,nem annyira nagy kunszt.Egész évben azzal kell foglalkozni,amíg pl halaszt az ember,minden nap keményen biológiát,kémiát tanulni,nem lankadni,úgy,hogy a cél lebegjen a szemed előtt.Nem lehetetlen,csak nehéz,és meg kell érte dolgozni,és ha valaki tényleg komolyan ezt akarja,az be fog jutni.
És mellesleg az sem igaz,hogy vágóhídra véletlen kerülsz ki.Ha találsz magadnak egy jó rendelőt,oda bekerülhetsz,ha nem az elsőbe,akkor a tizedikbe.ha nem akarsz vágóhídra kerülni,nem fogsz.Minden akarat kérdése,komolyan.
Az,hogy nincs saját rendelőd nem a világ vége,attól még lehet jó fizud.
Én csak azt tudom hozzátenni,hogy csak akarni kell.
MÉg azt hozzátenném,hogy ha jól tanulsz persze,akkor éred el,amit akarsz.Ha linkeskedsz,akkor lehet,hogy tényleg oda kerülsz,amit nem akarsz.
Halott állatokat meg anatómián is lát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!