Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy polgármesternek milyen...

Egy polgármesternek milyen iskolákat kell elvégeznie? Egyetem? Fősuli? Valamilyen szakirány?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar.

Hallottam, h most nem igen vesznek fel embereket az állami szektorba..

2009. aug. 3. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
A mi falunkban az előző polginak érettségije + könyvelői papírja volt. Felháborító! Szerencsére mér (15) év után váltott a falu egy értelmesebbre. Gondolom főiskola, vagy egyetem kell! Talán közgazdasági? Nem tudom pontosan.
2009. aug. 3. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Mind1, hogy milyen szakirány. Ha agrár mérnök ugyanúgy elopja az ember pénzét.

Az értelmeség:

diplomásnak diplomás Bajnai Gordon, azonban szépen lop ő is, na meg a gyilkolását ne is említsük

2009. aug. 3. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
A polgármesterség nem egy szakma, amit meg lehet tanulni és szakképzettséget szerezni. Semmilyen előírás nincs, hogy valamilyen végzettséggel bírnia kell. Legyen politikai vénája, sok befolyásos ismerőse, befolyásolható választóköre és hopp már polgármester is.Ennyi a titok.
2009. aug. 3. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen végzettség nem kell hozzá. Ismerek olyan kis falut, ahol a péket választották meg polgármesternek. Persze ha városban akarsz indulni, ahol többen pályáznak, nem utolsó szempont, ha fel is tudsz mutatni valamit.
2009. aug. 3. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a polgármester buszsofőr volt és elég nagy város, első a megyeszékhely után XD
2009. aug. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!