Villanyszerelői végzetséggel milyen online vállalkozást lehetne csinálni?
Offline vállalkozásom már megy.
Szerintetek lehet online valami témához kapcsolódót kezdeni?
Villanyszerelő témához online vállalkozás?
.
Felszerelhetnéd a csilláromat online, akkor nem kell kiszállási díjat fizetnem.
- Online tanfolyam villanyszerelőknek (te tudod, mit tudsz adni nekik pluszban, amiért fizetnének is, én nem, mert nem ismerem a területet)
- Felveszel alkalmazottakat vagy alvállalkozókat, és Te szerzed nekik az ügyfeleket (azaz csapatot építesz)
Én is hasonló tanfolyamra gondoltam.
Ennek még utána járok mi kell pontosan, a mester szinte biztos de azonfelül fogalmam sincs.
#1 neked csak annyit üzennék már ha egy értelmes kommentel nem tudtál beszállni , vagy csupán tudatlan vagy.
Hogy egy olyan online felületen végezhető vállalkozásra gondoltam aminél tudom hasznosítani a tudásom.
Lehet az egy online csillár szaküzlet is,nyílván ezt megcsinálhatja kispista is ..
"Villanyszerelői végzetséggel"
Ez mit takar? Szakmunkásképzói segédlevelet?
Mellette valami villamosipri középfokú?
Mindezek mellett mesterlevél?
.
Ha a fentiek magvannak is, online nagyon nehéz pl. a blankolást megtanítani, a szakmai fogásokat gyakoroltatni.
Amit tudsz tenni, saját honlapodon tanácsokat, kérdésekre válaszokat adni, viszont erre nem hiszen, hogy lenne fizetőképes kereslet.
Van a Facebookon egy Villanyszerelő szakmai SEGÍTŐ közösség, ahol befogadás nélkül is el lehet olvasni a kommentárokat.
Mi lenne a válaszod a Tótfalusi Gábor és a Gulyás Kristóf által feltett kérdésekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!