Milyen online vállalkozást csinálnál 300-500ezer Ft-ból?
Nem kérek konkrét példát , nem ötletet szeretnék nyúlni , csak felületesen.
Negatív , ennyiből semmit nem lehet stb nem érdekelnek.
Dropshipping szintén nem.
Nagyon minimális összeg (manapság ennyiért egy normális mobiltelefont tudsz esetleg venni, de abból sem újat), ellenben igaz a mondás: aki a semmiből nem tud felépíteni valamit, az csak hiszi, hogy pénzből tudna.
Tudnunk kéne, hogy mihez értesz, milyen "karakter" vagy.
Nem online vállalkozás, de a barátnőm ennyiért vett műkörömnyomtatót, nagyjából havonta visszakeresi vele az árát egyetem mellett, ráadásul neki nincs is vele munkája, nem "körmöz", csak nyomtat.
Életem első "befektetése" is ekkora összeg volt, Ausztriából hoztam kiadásra egy lerúgott Berlingot, egy kisebb kiadott lakás tiszta hasznát minden hónapban hozta, melóm sem sok volt vele, a többség 2-3 napra vitte.
De a kérdés online dolgokról szólt... Vehetsz belőle póló, bögre, stb. nyomtató gépet, beruházhatsz egy minimális infrastruktúrába és elkezdhetsz videózni, stb.
Valamilyen szolgáltató jellegű tevékenységben gondolkodnék. Ennyi pénz kevés eszközre, ingatlanra, stb. Némi online marketingre viszont elég!
Nézd meg, mihez értesz, mit tudnál szolgáltatni és afelé orientálódj!
Nem, napi 3-6 látogatója volt, amíg tartott az iskola.
Szép is lenne 3 milliót keresni ezzel 40-50 napi ügyfél mellett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!