Milyen online vállalkozást csinálnál 300-500ezer Ft-ból?
Nem kérek konkrét példát , nem ötletet szeretnék nyúlni , csak felületesen.
Negatív , ennyiből semmit nem lehet stb nem érdekelnek.
Dropshipping szintén nem.
Huhh, jól elcsesztem a matekot.
A lényeg akkor is az, hogy 100 köröm után már visszahozza az árát. Na én ezt nem hiszem el.
Körülbelül. Pluszköltség 25 000 KATA (nappalis hallgató) és némi - minimális - anyagköltség.
Azért ez nem akkora csoda, minél kisebb összegű egy befektetés, annál gyorsabban térül. Egy 200 000 forintos utánfutó 70-80 kiadás után biztosítással, mindennel térül.
Azért, mert ez egy kis egyetem melletti diákkereset, ami kényelmesebb, mintha ugyanennyiért Ausztriában diákmelózna (soproniak vagyunk) és gyakorlatilag nincs költségvonzata. Nincs szalon, egy Insta-oldalon kívül nincs marketing, nincs rá kft alapítva, stb.
Másrészt, ez egy véges piac, 10/9 esetben koleszosok veszik igénybe, ebben helyben ennyi van és nem több.
Ennyiből elsősorban tudásalapú vagy szolgáltatásalapú bizniszt.
Webáruházat csak akkor, ha nagy a hasznod a termékeken, és kevéssel el tudsz indulni (és visszaforgatni az egész bevételt).
Személyidégtől függ, tényleg, kijárhatsz piacozni is, sokan pesten csinálják azt, hogy megveszik az ázsia centerben a gumicukrot, meg a csokikat, és érulják bolhapiacokon, mint pl budaörsi zsibvásár.
vagy ebből vehetsz ipari kocsi kárpit tisztítót és hirdetheted magad, hogy kitakaítod a kocsikat.
vagy befizetsz valami programozó suliba,
Igazából még gyűjtök , képzem magam és utána vágok bele.
Egyébként mi számít "nagy" haszonnak? 300-400%-os margin?
Mert ez nyílván függ a termék beszerzési árától is , de tegyük fel nekem ez 500-1500Ft/db.
Átlagban 150-200%-os margint tudnék alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!