Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen online vállalkozást...

Milyen online vállalkozást csinálnál 300-500ezer Ft-ból?

Figyelt kérdés

Nem kérek konkrét példát , nem ötletet szeretnék nyúlni , csak felületesen.

Negatív , ennyiből semmit nem lehet stb nem érdekelnek.

Dropshipping szintén nem.

2020. dec. 3. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Huhh, jól elcsesztem a matekot.

A lényeg akkor is az, hogy 100 köröm után már visszahozza az árát. Na én ezt nem hiszem el.

2020. dec. 3. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Körülbelül. Pluszköltség 25 000 KATA (nappalis hallgató) és némi - minimális - anyagköltség.

Azért ez nem akkora csoda, minél kisebb összegű egy befektetés, annál gyorsabban térül. Egy 200 000 forintos utánfutó 70-80 kiadás után biztosítással, mindennel térül.

2020. dec. 3. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért nem csinál egy céget, ahol 100 gépet üzemeltet, és adja 1000 forintért a körmöt?
2020. dec. 3. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez egy kis egyetem melletti diákkereset, ami kényelmesebb, mintha ugyanennyiért Ausztriában diákmelózna (soproniak vagyunk) és gyakorlatilag nincs költségvonzata. Nincs szalon, egy Insta-oldalon kívül nincs marketing, nincs rá kft alapítva, stb.

Másrészt, ez egy véges piac, 10/9 esetben koleszosok veszik igénybe, ebben helyben ennyi van és nem több.

2020. dec. 3. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Ennyiből elsősorban tudásalapú vagy szolgáltatásalapú bizniszt.

Webáruházat csak akkor, ha nagy a hasznod a termékeken, és kevéssel el tudsz indulni (és visszaforgatni az egész bevételt).

2020. dec. 3. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Személyidégtől függ, tényleg, kijárhatsz piacozni is, sokan pesten csinálják azt, hogy megveszik az ázsia centerben a gumicukrot, meg a csokikat, és érulják bolhapiacokon, mint pl budaörsi zsibvásár.

vagy ebből vehetsz ipari kocsi kárpit tisztítót és hirdetheted magad, hogy kitakaítod a kocsikat.

vagy befizetsz valami programozó suliba,

2020. dec. 5. 07:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Igazából még gyűjtök , képzem magam és utána vágok bele.

Egyébként mi számít "nagy" haszonnak? 300-400%-os margin?

Mert ez nyílván függ a termék beszerzési árától is , de tegyük fel nekem ez 500-1500Ft/db.

Átlagban 150-200%-os margint tudnék alkalmazni.

2020. dec. 5. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!