Hol tudom megnézni, kiszámolni, hogy mennyi lenne a teljes költségem egy munkavállalóra minimálbér után?
Figyelt kérdés
Kellene felvennem 10 segédmunkást, de fogalmam sincs, hogy mennyi lenne utánuk a költségem. Elég hirtelen jött a dolog 😏2020. nov. 27. 07:31
21/28 anonim válasza:
Aha szóval ez se lesz tisztességes...
22/28 anonim válasza:
google: bruttó-nettó
Kiírja a munkáltató költségét is, de kétlem, hogy ennyire önállótlan embernek cége legyen!
23/28 anonim válasza:
Azért arra baromi kíváncsi lennék, hogy a kivás válaszok vagy pl a #18 miért lett lehúzva, amikor minden szava igaz. Akik lehúzták, azok írhatnának esetleg indoklást, hogy mi a rossz a válaszokban.
24/28 anonim válasza:
google a barátod kedves "cégvezető"
25/28 anonim válasza:
Óóóó, micsoda kiszolgálás, nagyon szépen köszönöm, 20-as :-)
Kérdező, bocs, hogy egy kicsit elkalandoztam (3,6-os vagyok) a tárgytól, de én most épp félúton vagyok egy megszűnt meg egy esetlegesen alapítandó vállalkozás között.
Amúgy meg lehet, még akár Neked is jól jöhetnek ezek az információk.
26/28 A kérdező kommentje:
#22 Önállótlan? Írtam, hogy hétfőre van időpontom tanácsadásra. Te biztosan úgy születtél, hogy mindent tudsz. Jelenleg építészmérnökként dolgozom egy cégnél és oda kellenek még emberek. Én felveszem őket, bérbe adom a jelenlegi munkáltatómnak. Ennyi a történet.
2020. nov. 27. 09:50
27/28 anonim válasza:
Huppsz, kérdező, akkor viszont ez teljesen más történet: munkaerő kölcsönzés és az egyáltalán nem biztos, hogy fel van véve a tevékenységi körödbe.
28/28 anonim válasza:
Plusz ugye ahhoz le kell tenni biztosítékot is, ha kölcsönzés, akkor 15 milkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!