Amelyik európai országokban nincs minimálbér ott nyelvtudás nélkül is felvesznek, ha jóval kevesebb pénzért vállalom el a munkát mint a többi munkavállaló?
2018. márc. 7. 16:34
1/4 anonim válasza:
Pont az ilyenek miatt kapnak a magyarok 800Eur os fizut kőkemény 12 orázással1500-2000 eur helyett.
Ez már él. Elvállalhatod persze 200 eur-ért is. En nem dolgozom kint , a kinti bérezés elcseszése engem nem érint :)
Én 2500-at kerestem :)
2/4 anonim válasza:
Mellesleg 1500-ért is felvesznek mert nekik az is olcso munkaerő. Csak a magyar ezt nem tudja.
3/4 anonim válasza:
Nem vállalhatod el. Ausztriában pl minimál bér helyett kollektiv vertrag van, ami szakmánként határozza meg a minimum órabéreket. Azaz x szakmával ez alatt nem fogsz keresni.
4/4 anonim válasza:
Németországban van minimálbér...
Egyébként nyelvtudás nélkül, hogy a fenébe érted meg, hogy mit kell csinálni? Illetve a hivatalos papirokat, hogy intézed el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!