Mik az Amway vállalat negatívumai?
Fiatal vagyok és úgy érzem könnyen becsaphatnak. Ez a vállalat túl jó dolgokat ígér.
(Otthonról, héti pár óra, magasbér)
Az ismertetőkben csak jó dolgokat mondtak persze.
Előre is köszönöm a segítséget.
A 90-es évek közepe környékén szervezték be a nagynénémet. Akkoriban kezdtek bele egy vállalkozásba, tele voltak tervekkel, lendülettel. Eljártak mindenféle "legyél te is milliomos típusú" előadásokra méregdrága belépőkkel, stb. Beszervezték az öcsémet is, persze minket is próbáltak, de volt kifogásunk, ugyanis akkoriban születtek sorban a gyerekeink, így örültünk, hogy a 200 Ft-os fogkrémet meg tudtuk venni, nemhogy az Amway-es 1200 Ft-osat...
Pár évig csinálták(talán), erős mínusszal zárt mindenki, többszázezer forintot buktak, sértődés, harag a családban, a jóbarátok, ismerősök kikerülték az utcán őket, nehogy megint be akarják őket szervezni, úgyhogy abszolút megérte. Ja, nem.
Válaszolók=válaszolót
Kösz=kosz
23-as!
Elég lesz az 180 fokos fordulatnak is! :D
Már kvázi egy komplett szekta szerveződött ezen márka körül.
Orvos rokonaink is vannak, akik esküsznek rá, gyerekkoromban anyám is sokáig anyám is elhitte, hogy mekkora csodatermékek ezek.
Az én aranyos kis történetem:
Abban az évben lett kóros vashiányom (majdnem injekciót kaptam), amikor napi szinten (!!!) szedtem Amway-es vaskészítményt még pár más vitaminnal karöltve, szintén ettől a márkától.
Azért… ez elgondolkodtató. 😬😵💫 Se előtte, se utána nem volt ilyen problémám az életben.
Ellentétben a Floradix Kräuterblut szirup kevesebb, mint egy hónap alatt normalizálta a vas értékemet. Azóta csak kúraszerűen, bizonyos időközönként szedem, de azóta is rendben vagyok.
Vannak készítmények, amik tényleg extra hasznosak egy márkán belül, de úgy gondolom, beteges dolog egy bizonyos brand összes termékéről csodát állítani, és jól lehúzni vele az embereket valódi segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!