Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mik az Amway vállalat negatívu...

Bogzalma kérdése:

Mik az Amway vállalat negatívumai?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok és úgy érzem könnyen becsaphatnak. Ez a vállalat túl jó dolgokat ígér.

(Otthonról, héti pár óra, magasbér)

Az ismertetőkben csak jó dolgokat mondtak persze.

Előre is köszönöm a segítséget.

#vállalat #Amway #becsapás #kisvállalkozó #Negatívomok #Amire vigyázni kell
2020. nov. 15. 23:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. MLM, bohóckodás az egész.
2020. nov. 15. 23:47
 2/26 anonim ***** válasza:
57%
Semmi negatívuma nincs, ha találsz olyan hülyéket akik megveszik a termérkeiket akkor keresel a dolgon, ők meg még jobban :D
2020. nov. 16. 01:58
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a 90-es években se volt jó üzlet. MLM...
2020. nov. 16. 08:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy MLM és az MLM hallatán a legtöbb ember sikítva rohan el, mert nincs kedvük tizedjére és a szar humbug szövegeket hallgatni a mesés meggazdagodásról.

Másrészt meg mert akit behálóznak, abból egy szánalmas szektás balek lesz, ahogy az összes többi mlm cégnél.

2020. nov. 16. 08:05
 5/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Az összes MLM azoknak biznisz, akik mondjuk az első 10-20 belépő egy adott országban. Utána kb mindenki nekik dolgozik. Most gyakorlatilag már csak egy végső csinovnyik lehetsz benne, nem fogsz túl sokat látni belőle. Az Amway már rég ezen a szinten tart.

Egyszer tudtak ilyesmire rávenni. Egyetlen kérdésem volt a végén, amire a válasz az volt, hogy ez a dolog nem nekem való. A kérdés az volt, hogy ha ez akkora üzlet, akkor az illető miért költözött két gyerekkel a kertes családi házból a 200m-rel odébb lévő panelbe? Azt hiszem, hogy abból az előadásból senki sem lett belépő. (Nem Amway volt ugyan, de a lényege kb ugyanaz)

2020. nov. 16. 08:11
 6/26 xswerdy ***** válasza:
4%

először is itt nincs "bér". Se alacsony, se magas. Vállalkozó vagy, kereskedsz a termékekkel, az árrésből élsz, illetve ha Te is szervezel be ügynököket, akkor az ő forgalmuk után is kapsz jutalékot.

Az MLM-ben a normál kereskedelemmel szemben nem tartanak fenn üzletet, amin spórol a cég, ugyanakkor az ügynök láncban rengeteg szinten fizet jutalékot.

Az nem igaz, hogy csak az adott ország első 10-20 ügynöke keres jól, vannak későbbi belépők is, akik komoly láncot felépítenek, de kevesen.

Egy klasszikus vállalkozáshoz képest viszonylag alacsony induló tőkével bele lehet vágni. Ez előny. Ugyanakkor nagyon lassan épül fel egy olyan lánc alattad, amivel komoly pénzt keresel.

Azt azért nem értem, hogy hogy költözött egy MLM ügynök családi házból panelba, azért ezen bukni nem nagyon lehet, legfeljebb nem keresni.

2020. nov. 16. 09:04
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

"azért ezen bukni nem nagyon lehet, legfeljebb nem keresni."

Pl úgy hogy havonta 20ezerért veszi a termékcsomagokat, mert tele van beszélve a feje, hogy ezek nélkül élni sem lehet, és közben az MLM-ből havi szinte keres 5-10ezer Ft-ot.

2020. nov. 16. 09:20
 8/26 xswerdy ***** válasza:
29%
azért mondom, hogy nem NAGYON lehet bukni. Persze az első hónapokban nem jön össze annyi, mint amennyiért magadnak veszel terméket. Ezen kívül illik eljárni fizetős tanfolyamokra is, ami szintén viszi a pénzt. Havi pár 10 ezret, de messze nem egy ház árát. És azért szerintem aki mondjuk fél év alatt nem éri el a nullszaldót, az úgyis abbahagyja.
2020. nov. 16. 11:32
 9/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bármi is volt az oka, a válasz az volt, hogy nem nekem való... Hogy miért, fogalmam sincs. Megjegyzés, hogy azóta sem tudom az okát, tudod ez olyan ismerős, hogy "rég találkoztunk, volna pár perced?". Biztos volt a költözésre elfogadható, az MLM-től független válasz is, mégis a választ ahhoz kötötte az illető. Hozzáteszem azt is, hogy nem az egy, akkor éppen promotált rendszerben volt jelen.
2020. nov. 16. 11:52
 10/26 A kérdező kommentje:

Meg nekem az a problémám hogy 18 éves vagyok és elvárják hogy legyen vállalkozói engedélyem, (amíg nincs kuponokba fizetnek)

Eleve vállalkozó ként bonyolultabb az adózás.

Én ebből még nem megélni akarok és még nem házat venni.

Mivel a szüleimmel élek eladósodni se fogok. Dee jól jönne egy állandó pénz forrás. És mivel végzős vagyok a tanulás mellett kevés időm van dolgozni.

Így se éri meg?

Nagyon köszönöm a válaszokat, az összeset

2020. nov. 16. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!