Mik az Amway vállalat negatívumai?
Fiatal vagyok és úgy érzem könnyen becsaphatnak. Ez a vállalat túl jó dolgokat ígér.
(Otthonról, héti pár óra, magasbér)
Az ismertetőkben csak jó dolgokat mondtak persze.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ha jót akarsz magadnak felejtsd el őket a francba.
Ebből nem lesz állandó pénzforrásod.
"a tanulás mellett kevés időm van dolgozni"
És az emvések nem mondták, hogy a belefeccolt munkával lesz arányos a kereseted? Ejnye bejnye. Ha kevés időd van dolgozni, akkor az Amway-nél a hideg vizedre valót sem fogod megkeresni :-)))))))))))))))
@12:09
Nem vagy Amway tag, értjük, felfogtuk.
Ennek ellenére az egy tipikus MLM-es behúzó emberek manipulatív hazugsága hogy aki MERÉSZEL bármi negatívumot megfogalmazni az ilyen üzleti modellel működő cégek ellen, annak fogalma nincs az egészről, csak az ismerős ismerősének az ismerősétől hallotta, és az hülye, de majd ők megmondják neked hogy mi a tuti. Na ilyenkor kell menekülni még mielőtt ennél is jobban telibeszélik a fejed.
Akkor csak egy példa hogy mennyit fogsz az Amway-el keresni. Nagy-Britanniában és Írországban 2017-ben közel 37 ezer ember dolgozott az Amway-ben. Ezek közül:
-67%-uk semmit nem keresett. EGYETLEN VASAT SEM
-12.8% keresett £41.82-ot (A brit minimálbér ehhez képest £1600 havonta)
-20% keresett £100.43 havonta
-0.17% keresett £2,281-ot.
összességében a leghalványabb esélyed sincs hogy egyetlen fillért is láss ebből az aljas, átverő, hazug sz.rkupacból.
azért a 67%, az vagy már rég nem foglalkozik vele, csak regisztrálva van, vagy eleve olyan, aki csak magának veszi a termékeket, és nem is akar keresni vele. A cikk sem azt írja, hogy 37 ezren dolgoznak az Amway-ben, hanem hogy annyian vannak regisztrálva (illetve 39,940-an). Amúgy a hitelességét azért megkérdőjelezem a cikknek. Eleve mi az, hogy 0,17% keresett 2,281£-ot? meg az előző kategória 100 £-ot. Valami olyannak lenne értelme, hogy x% keresett 100 és 2000 között.
De ettől függetlenül persze igaz, hogy kevesen tudnak keresni vele, de hogy néhány 10 ember lenne csak, aki szerényen meg tud élni belőle, azt kétlem (és akkor mennyi az, aki meggazdagodott, 2???)
Szia
Én is fiatal vagyok (20 éves)
Nemrégiben halottam én is az Amwayről és ugyan így áltam hozzá hogy mi van ha átverés az egész, aztan átgondoltam jópárszor, szüleimmel is megbeszéltük és ők is úgy voltak vele hogy miert ne. Aztan belekezdtem és még nem keresek vele annyit hogy ebböl éljek, de veszteni sem vesztettem.
Emellett én is tanulok és dolgozom. Mivel még én is kezdő vagyok ezért a felettem lévő emberek elég aktívan segítenek midenben.
Aztán ugye van olyan termék ami nekem sem tetszik vagy nem veszem hasznát, de olyan is van amire szó szerint függő lettem és nem azért mert rábeszéltek, hanem mert kedvem volt kiprobálni.
Szóval nem tudom hogy hogy döntöttél de szerintem probáld ki és alkosss te is saját véleményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!