Milyen kiskaput ajánlotok?
Szeretnék vállalkozást indítani Okos otthon témában, viszont ehhez nincs megfelelő végzettségem. 5 éve dolgozom benne és most eljutottam oda,hogy megérné vállalkozásban csinálni. Villanyszerelői végzettség kellene hozzá de ha most elkezdem OKJ-n akkor is a leghamarabb, 1 év múlva lehetne belőle valami.
Mivel sürgős lenne a dolog,ezért van esetleg valami alternatíva amivel el tudnám kezdeni akár most is? Aztán menet közben persze elvégezném a villanyászatot is.
Köszönöm!
Igen erről hallottam én is. Viszont nem nagyon merek mással összeállni. Az ismerettségi körömben meg nem nagyon van villanyszerelő.
Nincs esetleg valami gyorstalpaló, 1-2 hónapos alibis képzés amivel már eltudnék indulni? Gondolok itt pl egy tűzvédelmi tanfolyamra vagy hasonló.
De ha egyszer az a feltétele, hogy szakképzett és regisztrált tulajdonos vagy alkalmazott kell szakember kell, akkor milyen kis kaput szeretnél?
Végezd el az egy (kettő?) éves képzést és meg van oldva a problémád.
8: ha ha ha, profi szakember. Ja, ha rajtam múlna a vállalkozás indításához olyan anyagi és szellemi szinthez kötnek hogy minden ezredik vállalkozó jelölt kaphatna meg az engedélyt .
A valóság az , hogy a vállakozók nagy része egy sötét kokler csak az állam engedi hogy minden szerencsétlen jött ment vállakozó legyen. A színvonal már sehol sincs.
Különben a kérdező azt csinál amit akar, lehet hogy okosabb mint a többi szakember mert tudott ide kérdést írni .
Valami 3 hónap egy villanyszerelő OKJ...
Maximum fél év.
Ez nem befoghatatlan időtáv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!