Mit mondanàl a gyerekednek?
"Ha a gyereked megkérdezné tőled, hogy milyen vállalkozásba fogjon bele? Mi az amiben te felnőtt fejjel is “bíznàl”, amit nyugodtan tanácsolnál a gyerekednek is."
Értelek én, Te azt várod, hogy mi itt megmondjuk, mi a tuti biznisz.
Én meg azt mondom, ezt a gyerek ismerete nélkül lehetetlen megmondani: nem mindegy, hogy pl. szereti az állatokat, én meg pl. azt mondom, hogy manapság a programozással vagy a gipszkartonozással lehet a legjobban keresni. Mire mész vele, ha abszolút nem érdekli az a téma, nem ért hozzá, amit mi válaszolunk?
A másik: vannak, akiket "letesznek a sarokba" - típusú gyerekek, mindent meg kell mondani nekik, mit hogyan csináljanak (sok felnőtt is ilyen, sajnos) - nor, az ilyen embernek abszolút nem ajánlanék vállalkozást.
Végezetül ami ma menő, azt lehet, hogy holnap egy rendelettel vagy egy történéssel gallyra vágják (lásd turizmus, utazási irodák, hirtelen határzár, stb.) . Még "pörgetik" az éoítőipart, a lakásfelújítás - kedvezmény van most épp soron, de előbb utóbb azért jelentkezni fog a koronavírus hatása a gazdaságra.
Nem biztos, hogy teljesen érted. Nincs szükségem vállalkozásötletekre, továbbmegyek, gyerekem sincsen. Azért így írtam ki a kérdést, hogy ne valami “marhaságot” írjon mindenki, hanem úgy gondoljon bele, mintha a saját gyerekének adna tanácsot. Jelen esetben teljesen mindegy, hogy az a létező vagy nemlétező gyerek ért e ahhoz, amit te tanácsolnál.
Teljesen jól megragadtad, olyan vállalkozásra vagyok kíváncsi amit a jelenlegi (pl covidos) időszakban is jó ötletnek tartasz.
"Nem biztos, hogy teljesen érted....
... Teljesen jól megragadtad,"
:D :D Mi van...? :D
Jelenlegi helyzetben? Házhozszállítás, futárkodás (ugyebár itt nem árt, ha van jogosítvány, márpedig az mindjárt min. 250 ezer ft, ha most kellene letenni), e-kereskedelem.
Most ezzel mire mész? Házhozszállításhoz kell hűtőkocsi (nem 2 ft), e kereskedelemhez nem árt, ha van fogalma az adastvédelemről, ÁSZF-ről, stb.
Mivel az utolsó válaszadó is két külön bejegyzésben írt, én is úgy válaszoltam, az első bejegyzésére ment az első szakaszon, majd a másodikra az én másodikam. Le is tudom rajzolni, ha nem érted...
Tènyleg nem értem mi olyan rohadt bonyolult abban, hogy leírd szerinted JELEN HELYZETBEN MILYEN VÁLLALKOZÁS ÁLLNÁ MEG A HELYÉT. miért kell ilyen 250 ezres jogosítvànyokat meg nem 2Ft-os tételeket, semmi létjogosultsága nincs. Egy nyamvadt vállalkozást nem tudott idebökni senki 1-2 mondat indoklással, hihetetlen :D annyira okosan tudtok lovagolni a semmin, de építő jellegű gondolatotok nem volt, azon túl, hogy a nemlétező gyerekem nemlétező tudásán valamint vèlt anyagi helyzetünkön rugóztok.
Ez nem beszélgetős oldal. Kérdés-válasz.
Amúgy azt mondanám, legyen kivitelező.
"Egy nyamvadt vállalkozást nem tudott idebökni senki 1-2 mondat indoklással, hihetetlen :D"
Kérdező, nekem úgy tűnik, Te kötözködni akarsz inkább: többen is írtunk válallkozás ötetet, 3-as pl. "önműködő tőzsde scannelő programot és árulja azt " - én is leírtam házhozszállítás, e- kereskedelem, ezek mennek - ezek szerinted nem vállalkozások?
Vagy mégis mit vártál, hogy olyanokat fogunk írni, amit magunk is meg tudunk valósítani és "szakítani belőle"?
Állítólag Te is vállalkozó vagy - hát akkor találd fel magad és írd be a Google keresőbe: vállalkozás ötletek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!