Mit mondanàl a gyerekednek?
Oké, akkor írjon önműködő tőzsde scannelő programot és árulja azt - szerinted ha tökéletesen nem ért valamihez a gyerek akkor mire megy ezzel?!
Az első remekül mondja - csak olyan vállalkozásba lehet és szabad belevágni amihez ért az ember és érdekli, különben borítékolható a kudarc!
Könyörgőm értem, nyilvàn mindenki tudja, hogy olyanba szabad belevágni, amihez értesz.
Újrafogalmazom a kérdést, mert úgy làtom már ebben a kategóriában is csak kötekedők vannak. Szerinted milyen témájú vállalkozás piacképes és fenntartható jelenleg Magyarorszàgon (vagy Magyarorszàgról online felületről)?
Reménytelen...
Amúgy meg bármilyen, amit hozzáértő ember vezet...
Értem, amit mondasz 8-as, megmondom őszintén, ebbe bele sem gondoltam :) a főállásom mellett van egy egyre növekvő vállalkozásom, nem ötleteket várok! Csupán kíváncsi vagyok arra, hogy különböző életkörülmények közt élő, önálló gondolatokkal/észrevételekkel rendelkező emberek hogyan vélekednek erről a kérdésről úgy általánosságban. Tényleg egy jó beszélgetésre vágytam a témát illetően, de már az első válaszadó után rájöttem, hogy ez itt lehetetlen.
Úgy tűnik rajtad kívül tényleg nincs itt senkinek egy értékes gondolata..ja meg azon kívül, hogy “amihez értesz”..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!