Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit mondanàl a gyerekednek?

Mit mondanàl a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Ha a gyereked megkérdezné tőled, hogy milyen vállalkozásba fogjon bele? Mi az amiben te felnőtt fejjel is “bíznàl”, amit nyugodtan tanácsolnál a gyerekednek is.
2020. okt. 16. 15:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Leginkább, hogy olyanba kezdjen bele, amihez ért és érdekli, valamint van rá kereslet.
2020. okt. 16. 15:45
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, lehet nem voltam egyértelmű :) konkrétumra vagyok kíváncsi, szolgáltatásra, termékre, akármire, megnevezve azt :)
2020. okt. 16. 15:53
 3/28 anonim ***** válasza:
72%

Oké, akkor írjon önműködő tőzsde scannelő programot és árulja azt - szerinted ha tökéletesen nem ért valamihez a gyerek akkor mire megy ezzel?!

Az első remekül mondja - csak olyan vállalkozásba lehet és szabad belevágni amihez ért az ember és érdekli, különben borítékolható a kudarc!

2020. okt. 16. 15:55
 4/28 A kérdező kommentje:

Könyörgőm értem, nyilvàn mindenki tudja, hogy olyanba szabad belevágni, amihez értesz.

Újrafogalmazom a kérdést, mert úgy làtom már ebben a kategóriában is csak kötekedők vannak. Szerinted milyen témájú vállalkozás piacképes és fenntartható jelenleg Magyarorszàgon (vagy Magyarorszàgról online felületről)?

2020. okt. 16. 16:02
 5/28 anonim ***** válasza:
33%

Reménytelen...

Amúgy meg bármilyen, amit hozzáértő ember vezet...

2020. okt. 16. 16:04
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Bűntények utáni extrém takarítás, szarvasmarhatenyésztés. Ezek tuti bizniszek.
2020. okt. 16. 16:05
 7/28 A kérdező kommentje:
Most akkor reménytelen vagy bármi?...
2020. okt. 16. 16:05
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező értjük, hogy mit akarsz kérdezni de aki tudja mi a piacképes vállalkozásban az nem fogja elmondani. Sokan itt várják, hogy milyen vállalkozást indítsanak... Ha ezt sem tudják akkor szerintem ne is próbálkozzanak....
2020. okt. 16. 16:08
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a reménytelen és bármi jó üzlet. Gondolj csak bele, ami valakinek nem jó üzlet az nem létezik!
2020. okt. 16. 16:08
 10/28 A kérdező kommentje:

Értem, amit mondasz 8-as, megmondom őszintén, ebbe bele sem gondoltam :) a főállásom mellett van egy egyre növekvő vállalkozásom, nem ötleteket várok! Csupán kíváncsi vagyok arra, hogy különböző életkörülmények közt élő, önálló gondolatokkal/észrevételekkel rendelkező emberek hogyan vélekednek erről a kérdésről úgy általánosságban. Tényleg egy jó beszélgetésre vágytam a témát illetően, de már az első válaszadó után rájöttem, hogy ez itt lehetetlen.

Úgy tűnik rajtad kívül tényleg nincs itt senkinek egy értékes gondolata..ja meg azon kívül, hogy “amihez értesz”..:)

2020. okt. 16. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!