Mit mondanál a néhány éves gyerekednek, ha egyedül neveled, és nem tudod, ki az apja?
Figyelt kérdés
Még mielőtt leqrváznátok, jelzem, hogy szűz vagyok, a kérdés csak elméleti, de azért komoly válaszokat kérek rá.2015. nov. 7. 10:59
1/24 anonim válasza:
szerintem egy nő mindig tudja, ki az apa, ha meg annyira primitív, hogy még ezt sem tudja, akkor nem fog azon gondolkozni, hogy hogy óvja meg a gyereke lelkecskéjét.
3/24 anonim válasza:
A transzporterrel a méhedbe sugározták és így született! :D
Ezt lehetne részletezni, de biológiai értelemben egy néhány éves gyereknek felesleges. :D
De mondhatnád azt is, hogy Józsi az apja! :)
Egy picit érdekes a kérdés feltevés, szóval ne várj komoly válaszokat.
Ha javítanád amit írtál, mert többféle képpen lehet értelmezni.
Amúgy meg neked kell tudni, hogy ki az apja....
Meséket felesleges kitalálni a gyereknek, mert csalódni fog benned később.
Én az igazságot mondanám neki, akármi is az, csak a saját nyelvén megfogalmazva.
4/24 anonim válasza:
Egy bácsi, akit nem ismersz, én pedig nem tudom, hol lakik, sajnos nem tudjuk megkeresni, mert elment, mielőtt még előbújtál volna a pocakomból. Egy picinek ez elég, később ú
5/24 anonim válasza:
Bocsánat, lemaradt a vége, szóval később úgyis ki fog derülni az igazság, de ezzel legalább nem hazudsz neki.
6/24 anonim válasza:
Ja most látom, hogy a kérdés elméleti... Nos akkor minek gondolkozol ilyesmin...
7/24 anonim válasza:
A néhány éves gyerek nem fogja fel ezt.
8/24 anonim válasza:
Semmit, nem kérdezik meg amíg kicsik, hát később ciki a dolog, nem szívesen vallanám be a gyerekemnek, valószínűleg azt mondanám, hogy lelépett az apa, nem hagyott elérhetőséget és remélném, hogy nem akarja felkeresni az apját.
9/24 anonim válasza:
szerintem hazudni semmiképpen sem szabad. (utolsóra reagálva)
10/24 anonim válasza:
10 Nagyjából igaz az a válasz, hogy az apa lelépett, mivel nem kereste soha a gyereket. Az persze nem derül ki a történetből, hogy tud-e egyáltalán róla. Azt nem tartom jó ötletnek, hogy egy szülő szabadkozzon a gyereke előtt, hogy mekkora k. volt korábban, ehhez senkinek nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!