Mlm-be bele vágni.. Hülyeség! Kivéve az első körben.. Tudtok vadi új mlmet? :-)
Én az első körökben sem vágnék bele. ;)
Egyébként a másik oldalon meg ott az az érv, hogy olyan céghez érdemes csatlakozni, akik már régóta a piacon vannak, és megbízható a pénzügyi hátterük.
Jó 5let!
De szigorúan nem az alapító akarok lenni... Azok viszik el a balhét:-)
Mindig kíváncsi voltam arra, hogy a laikusok miért gondolják azt, hogy egy MLMbe az első körben érdemes beszállni.
Attól, hogy valaki csatlakozik egy MLM céghez, még nem lesz jövedelme.
Én amikor belevágtam, nekem fontos szempont volt, hogy régóta piacon legyenek. Annak is örülök, hogy elég mélyen vagyok a struktúrában. Bár az elején nem láttam ennek a fontosságát, de jó, hogy nem közvetlenül az alapító alá kerültem. Személyesen ismerem az alapítókat, bármikor átiratkozhatnék közvetlenül alájuk, de nincs értelme, nem tudnék attól jobban haladni.
Miért gondolják sokan, hogy az elején kell csatlakozni?
Ha valakinek lehetősége lenne most az alapítók alá csatlakozni, akkor belevágna?
@08:22
Talán azért, mert úgy tűnik hogy mindig a legrégebbi emberek keresik a legtöbb pénzt, persze ebből az nyilván téves következtetés hogy az elején érdemes beszállni.
#5 Érdekes dolgokat írsz!
Mert piramis jellegűnek tűnik, azért gondoltam ezt, mert az alattam lévők szorzoja rám is hatassal van, mert marketingbe szokták tolni hogy egy idő után hátra lehet dőlni.. Akkor is van Lóvé belőle.
Igen be csatlakoznék..
#6 hasonlóan látom. Tévedés lenne talán?
"mert az alattam lévők szorzoja rám is hatassal van"
Végülis pont ez a lényege, nagyon jól megláttad.
Viszont, attól hogy becsatlakozol, attól még nem lesz alattad senki. Ahhoz embereket kell gyűjteni magad alá. Az MLM cégek, (mint a legtöbb másfajta cég is) akkor tud jutalékot, fizetést adni, ha megveszik a termékeit. Ebből oszt vissza a cég mindenkinek. Ha alattad nem generálódik forgalom, akkor mindegy, hogy mekkora az a szorzó, úgyis nulla lesz a jutalék.
"egy idő után hátra lehet dőlni"
Én inkább úgy mondanám, hogy egy bizonyos teljesítmény után lehet hátradőlni. Az MLM cégeket kicsit sem érdekli, hogy valaki mennyi ideje van a rendszerben és az sem, hogy mennyit dolgozik konkrétan. Csak a teljesítmény alapján ad jutalékot, amit az alatta levő áruforgalom alapján számol ki. Ha valaki el tud érni egy olyan szintet, hogy az alatta levő emberek már maguktól (saját érdekükből) csinálják, akkor akár hátra is dőlhet.
Ebből már tisztán látszik, hogy teljesen mindegy, hogy a "piramis" melyik részén helyezkedsz el, akkor is csak az alapján kapsz pénzt, hogy mennyi vásárlás történik az alattad levő csapatban. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul, teljesen mindegy, hogy hova csatlakozik.
Sőt, az is gyakran előfordul, hogy valaki többet keres, mint a felette levő ember.
Azért jó minél lejjebb csatlakozni, mert akkor sokkal több ember van feletted, akik segíteni tudnak neked a haladásban.
"Igen be csatlakoznék"
Azt tudnám neked javasolni, hogy mielőtt bárhova is csatlakoznál, előtte ásd bele magadat jobban ebbe a rendszerbe. Legtöbben nagyon hamar csalódnak, amikor kiderül, hogy nem pont úgy működik, ahogy először képzelték. Itt is keményen kell dolgozni, erre sem alkalmas mindenki. A hirtelen meggazdagodás az csak mese. Csak hosszú távon érdemes gondolkozni, 3-5-10-20 éves távlatokban, attól függ, hogy kinek mit jelent a meggazdagodás.
Ha ezeket mind átlátod, akkor írj rám privátban és elküldöm az elérhetőségét. Addig csak csalódás lenne belőle, hogy nem erre számítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!