Érdemes a Jeunesse-szel MLM-ezni szerintetek?
Ajánlgatnak nekem ilyet,és érvként mutattak magas szinten lévő tagok véleményét,hogy mennyire jó,meg milyen nagy üzleteket építettek fel,továbbá nincs már pénzügyi gondjuk,előtte meg gyárban dolgoztak,és most milyen jó.
Szóval azt állítják,sokat lehet vele keresni,és csak web-en kell dolgokat osztogatni.
Ez igaz? Mi a véleményetek róla?
Köszi előre is a válaszokat!
"meg milyen nagy üzleteket építettek fel,továbbá nincs már pénzügyi gondjuk,előtte meg gyárban dolgoztak,és most milyen jó"
Ez egy tipikus sablon kamuszöveg amit az összes ilyennel foglalkozó szélhámos használ. Nem érdemes velük foglalkozni.
Be kell fizetni azért,hogy ki tudjam venni a pénzt?! Az igen!
Mondjuk,ahogy nézem,a Jeunesse 2009-es alapítású,az oldala is akkor jött létre,megnéztem. Nem hiszem,hogy eltűnne. Mármint nem ellenetek beszélek,mert tényleg érdekel,hogy ha átverés,akkor hogy tud 2009 óta fennmaradni? Vagy vannak akik tényleg sikeresek lesznek benne a sok balek miatt?
3
Hol nézed? Az hogy ők azt hazudják attól még nem lesz valóság.
5
Nem ő már beszervezni próbál. Azt hitte hogy a ksmu marketing szövegre majd ugranak a népek. Szánalom. De majd most mindjárt leírja hogy ő hogy meggazdagodott ebből :D
Éppen ez is lehetséges, de nagyon kicsi az esélye. Én sok ilyet láttam már, én is MLMel foglalkozok.
Ezek tipikus anti-MLM kijelentések: "előtte meg gyárban dolgoztak,és most milyen jó.", " sikeresek lesznek benne a sok balek miatt"
Persze az is lehet, hogy tévedek.
Nem vagyok MLM-es,soha nem is voltam. Simán csak érdekelt az emberek véleménmye. Én is sejtettem amúgy,hogy van az ilyenek mögött turpisság,mert igaz a régi mondás: Mindennek van ára.
#4: Itt:
Ez a honlap.
Az az érdekes,hogy mindenre van válaszuk,eddig nem tudtam olyat kérdezni,ami kifogott volna rajtuk.
Semmilyen turpisság nincs benne. Baromi egyszerű a lényeg. Ha dolgozol, van benne pénz. Ha sokat és jól dolgozol, sok pénz van benne, mint bármilyen más üzletben. Ha nem dolgozol vagy szarul, akkor nincs benne pénz, sőt, akkor buksz rajta. Sokat nem, hisz nem tettél bele sokat.
Ha jól csinálod, akkor a pénz mellett rengeteg plusz előnyöd is lesz belőle. Új ismeretek, új jártasságok, amelyeket az élet minden területén tudsz használni. Emellett sokkal jobb emberi kapcsolatok, rengeteg új ismeretség, köztük egy csomó új barát, elismerés, megbecsülés stb.
Mondjuk, ha már MLM, akkor én biztosan nem az általad említett céget választanám. Van emberközelibb, ismertebb, sokkal könnyebben és szélesebb körben eladható termékpalettával rendelkező is.
A károgókra meg ne hallgass, ha egy új életet akarsz, csak hajrá, próbáld ki magad! Vesztenivalód nincs, a legrosszabb ami történhet, hogy nem történik semmi.
Ja, s ezt a mondatot nyugodtan feljetsd el, mert ebbena formában nem igaz.
"és csak web-en kell dolgokat osztogatni."
Egyáltalán nem mindegy, hogy mit, hol és hogyan "osztogatsz" meg. A net tele van (MLM-)szeméttel, s ez nem vezet sehová. Ami működik, az valódi tartalom, ami értéket képvisel, s csak nagyon kevesek képesek igazán jól csinálni, az online MLM-esek talán 2-3 %-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!