Szerintetek mennyi lehet igaz ebből az mlm-ből jeunesse?
Megint megpróbáltak beszervezni,ugye először jön az egészség dolog másodjára meg a pénzügyi.Valami olyan dumát ejtettek el,hogy emberi őssejteket használnak a termékeiknél és az emberi szervezet alapból 120 évre van bekódolva tehát ennyit élhetnénk simán.Viszont ugye a helytelen életmód stressz meg minden a telomereket roncsolja így hamar öregszünk és hamar halunk.Na most ugye elsőnek a külsőségekről beszéltek mert ugye ez izgatja az embereket meg a pénz,mondták,hogy külsőleg is éveket fiatalodhatunk ha az ő egyedülálló termékeiket használjuk fiatalodhatunk akár 10 vagy 15 évet is meg mutattak képeket amin befújta magát az illető első képen tiszta ránc volt második képen alig volt ránc rajta a befújós állítólag nem őssejteket használ hanem olyan fújható aktivátor van benne ami az őssejteket egy kódolással életre hívja.Utána a belsőleg alkalmazandó szerekről beszéltek amit ugye fogyasztani kell,hogy a szervezetet a belső szerveket meg fiatalíthatja akár 5 vagy 15 vagy 20 évvel is akár ennyivel is tovább élhetünk és ennyivel érezhetjük magunkat fiatalabbnak.Na itt nekem valami szöget ütött a fejembe,hogyan tudom meg,hogyha az ő cuccukat használtam akkor tovább éltem?Azért fura ez mivel senki nem tudja meddig fog élni így nem tudja,hogy tényleg tovább élt e.Mert ha tudná az ember,mondjuk neked 80 éved van szedem ezt a cuccot és meghalok 90 évesen akkor oké akkor tudnám,hogy tovább élek,de így hogy nem tudom meddig élek honnan fogom tudni,hogy tovább éltem?A végén meg jött az anyagi rész ahol röpködtek a milliók és a sikeres emberek xy pozícióban.
Ez az a cég amúgy itt termékeket is meg lehet látni
Baromság,gagyi cuccok milliárdokért.
Arra gondolj,hogy mindig amikor egy MLM-s megkeress akkor nem mondja el pontosan miről van hanem lyen sallangokat felszínes kiszínezett mondatokat használva beszél a semmiről nekem aztán egy darab szó nem esik róla hogy mit kell csinálni meg mlm-e hanem vállalkozókat keresnek meg ilyen süket duma.
Azt mondja el nekem bármelyik MLM-es miért nem lehet őszintének lenni?
Tudom amúgy a választ mert a kutyát nem érdekelné a baromságotok.
Nekem már a pumpa is felmegy amikor egy ilyen hülye MLM-es rámír,hideg ráz ki tőle.
# 3
Hát mondjuk nekem is fura mikor egymás cégeit szidják,vagy egymás termékeit.De nem azt mondom vannak jó termékeik csak sokszor drágán de azt sem hiszem el,hogy ennyire különbözőek lennének a termékeik ugyan olyan hatással.Na meg azt bírom legjobban mikor dolgozott xy cégnél jaj de jó meg jók a termékeik,át megy másik céghez jaj de jó meg jók a termékeik amaz cég meg fos meg fosok a termékeik,pedig előtte meg ott dolgozott meg azt istenítette.Nagyon kétszínűek az emberek vagy ezek lehet már szivárvány színűek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!