Lehet valamilyen problémám ebből?
Máma egy 13 eves lány irt nekem hogy küldjek a bankszámlájára 40€ ot szexert. Én hülyét csináltam belőle nem gondoltam azt komolyan hogy lefekszek vele, hisz csak 13 éves. Aztán azt mondta hogy nem hisz nekem, hogy hülyét csinálok belőle úgy mint a többi fiú. A fotomat feltette pokecra, fbre, és Instagramra hogy csak hülyét csinálok mindenkiből. Lehet belőle valamilyen problémám? Hisz ő ajánlotta a szexet én nem mentem bele, vagyis nem találkoztunk.
Depresszióban vagyok kérlek segitsetek hogy mit csináljak. Nagyon felek. Istenem kérlek segíts és ments meg a bajtol. Nagyon felek
Azt már ki is zárhatod hogy egy 13 éves lányról volt szó, egyszerű csalók vertek át valószínűleg egy kamu profillal. Mivel a fizetésre nem tudtak rávenni, ezért megpróbálnak megzsarolni téged. Ne foglalkozz vele, hiszen te bizonyítani tudod az igazad. Az pedig ne érdekeljen hogy egy vadidegen (ráadásul a neten) mit gondol rólad, mert nem lehet 8 milliárd embernek megfelelni és tetszeni.
Ha belementél volna akkor viszont még több pénzzel zsarolnának, hiszen akkor nekik lenne bizonyítékuk hogy fizettél volna egy olyan aktusért ami büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!