Valaki ismeri ezt a jeunesse MLM es céget?
Kinek mi a tapasztalata az általuk kínált csodaszerekkel kapcsolatban piszok drágán?És az üzleti részével kapcsolatban?
bele se mennék..gondolom ugyanazt nyújtja, mint az összes többi ilyen csodatermékeket forgalmazó mlm.
ha olyan jó termékeik lennének, akkor azok az üzletek polcain lennének és nem kéne ilyen házalós, tukmálós módszerrel árulni.
# 1
A cégek meg pont azt mondják jobbak a termékeik mint azok amik a boltok polcain vannak,meg így többen gazdagodhatnak,meg ugye sokat kereshetnek szabadok lehetnek,bla bla bla.
# 3
Engem már jó sok céghez be akartak szervezni,csak én nem nagyon hiszek ebben az mlm témában.
Nem a hit számít hanem a munka.
De ha nem teszed bele a munkát, akkor hihetsz benne bármennyire, nem lesz eredménye.
# 5
Ebbe biztos nem tenném a munkám mert ez egy elég drága cég,inkább valami elérhetőbb árú termékes cégnél.
# 8
Nekem valami olyasmit mondtak emberi dolgokhoz valójában semmi köze sincsen mert olyat nem használhatnak fel termékekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!