Valaki ismeri ezt a jeunesse MLM es céget?
Kinek mi a tapasztalata az általuk kínált csodaszerekkel kapcsolatban piszok drágán?És az üzleti részével kapcsolatban?
@7
"A termékek mögött pedig őssejt kutató orvosok állnak sőt olyan termek is van ami nobel dijat kapott"
Termékek mióta kapnak Nobel-díjat? :D
Látom neked is kimosták az agyadat a cég marketingesei... :D
12/
Ja igen ezt a kamu szöveget nekem is elmondták,meg volt téma a híres víztisztító hülyeség is.Te ott voltál mikor kiosztották ezeket a szűrőket ami valójában nem is úgy van meg ott voltál mikor a támogatást lerakták az alapítványoknak?Te most vagy nagyon naiv ember vagy és beszoptad a reklámjukat vagy eszesebb aki embereket szeretne beszervezni és előadja a milyen segítőkész a cége betanult szöveget.
Igen, jól ismerem a Ray házaspárt.
2005-ben indították első átverésüket, amikoris kamu motorolaj adalékokat árultak.
Lehetnél tájékozottabb is.
15/
Színház az egész világ én is láttam dolgokat megbizonyosodtam róla mégis áthúztak,azóta nem nagyon bízok az ilyen üzletekben.Legtöbb mlm-es nem is a termékkel akarje megfogni az embereket hanem a pénzel,utazással ,tárgyakkal.És ne gyere a de segítesz embereknek és jól keresel mert nem egy ismerősöm volt a bizniszbe úgy,hogy tényleg csinálták még se jutottak egyről a kettőre,de gondolom most jön a szokásos duma de,hogy hát nem tették oda magukat teljesen,de oda tették de azóta is muszáj munkahelyen robotolniuk.Valamikor én is úgy érzetem lehet bele kéne kezdeni az mlm-be mert én is azt láttam a kirakatot hú de jó ha elkezded de ez nem a valóság legalábbis keveseknek sok marketing trükk kis pszichológia.Úgy érzem én nem szeretnék embereket behúzni a csőbe ígéretekkel az egy dolog,hogy a termékek lehetnek jók is bár elég drágák is sok mlm cégnél.
Két dolog miatt terjesztenek valamit MLM-ben.
1. Szart sem ér. Hatástalan kamutermék. Például a mydailychose most futó üzemenyagadaléka ami 15-20%-os fogyasztást ígér.
2. Nem jobb a boltban is kapható termékeknél de sokkal drágább, hogy minél több jutalékot lehessen szakítani.
"Nem ismered Donna Antart sem Rendit csak azt amit hallotál róla.De inkább negativba mentek mit hogy utána nézzetek."
Tele van velük a net, hogy milyen átveréseket csináltak korábban.
De te csak mazsolázgatsz.
Azokat az adatokat, híreket veszed figyelembe ami fényezi őket és azokat nem, ami meg leírja hogyan csinálták az átveréseket.
Ez szubjektív hozzáállás.
Érthető, hiszen érdekelt vagy a cégben így elég kontraproduktív lenne, ha beszélnél a sötét múltjukról is...
19/
Pont mint Michael Hansen a dublival bár ott ilyen termékek nem voltak de nagy csaló ez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!