Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozók Ti is sokat...

Vállalkozók Ti is sokat idegeskedtek?

Figyelt kérdés

Nektek is stresszből áll minden nap és szinte mindenen idegeskedtek, vagy tudjátok kezelni? Gondolok itt arra, hogy ha az eltervezett napi bevétel nincs meg már ideges vagyok és leszarok minden, nem érdekel semmi, teljesen kiborít a dolog. Én reagálom túl a dolgokat? Vagy más is van így ezzel, hogy ha nem úgy mennek a dolgok akkor kikészül?

Most tevékenységi körtől függetlenül kérdezem.

2020. szept. 2. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, így csak azt bizonyítod, hogy nem vagy alkalmas vállalkozónak.

Ha nem vagy megelégedve a forgalmaddal, akkor elemezd ki, hogy mi az oka. Ha meg van, próbálj ellene tenni, mert magától nem fog megoldódni. Ha úgy értékeled, hogy nem lenne reális az üzletfellendítésébe fektetett idő és pénz, akkor nagyon gyorsan húzd le a rolót, mielőtt több pénzt húzol le a wc-n.

Ne stresszelj! Ha az elején vagy, akkor türelmi időt kell adnod magadnak! És érezned kell mit kell lépned, ha kell egyáltalán. Nyugizzá le és élvezd hogy a magad főnöke vagy!

2020. szept. 2. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, több éve még kezdő vállalkozóknak szokták azt mondani, hogy az első 2 évben tök okés, ha mínuszban vagy. Ha ezután is abban maradsz vagy nem csak könyvelési zsonglőrködés miatt vagy nullás, akkor erősen ajánlott a zárás vagy profil váltás.

Első voltam.

2020. szept. 2. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményed és az építő jellegű kritikádat.

Teljesen igazad van és egyet tudok érteni "Figyi, így csak azt bizonyítod, hogy nem vagy alkalmas vállalkozónak." ezzel a kijelentéseddel, mivel ha az ember ideges nem tud józan és ésszerű döntéseket hozni, ezért kell nyugodtnak lenni. Sajnos én úgy nőttem fel, hogy a legapróbb dolgok miatt is idegeskedés volt, így felnőtt koromra ez sajnos bennem marad, hogy sokat idegeskedek. Próbálok változtatni, de ha az ember úgy nő fel, hogy minden nap idegeskedés és veszekedés van, akkor olyan lesz a temperamentuma.

2020. szept. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!