Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokat idegeskedsz a munkahelye...

Sokat idegeskedsz a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem, igazából baromi unalmas. -.-
2013. jan. 20. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Én nem dolgozok most, de eldöntöttem, hogy olyan helyre szeretnék menni, bár ezt úgysem tom kivülről eldönteni, hogy ne idegeskedjek már sokat. ezt úgy szeretném elérni, hogy szakmámban szeretnék elhelyezkedni, és ha ott idegeskedek, jobban elviselem, mint egy gyári melóban, ahol a sok frutsztálrt ember öli egymást.
2013. jan. 20. 11:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Telefonos ügyfélszolgálat, amit javarészt a problémáik miatt hívnak az emberek. És előfordul idegeskedés, mikor egy doktornak nem bírod elmagyarázni, hogy nem a nettót kell kifizetnie, hanem a bruttót, és igen, áfa mindenhol van, nem csak nálunk. De bele lehet jönni:)
2013. jan. 20. 11:06
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem, hál'istennek nem. A főnököm nagyon jó vezető, szerintem ő belátja, hogy ha stresszeli az alkalmazottakat, azzal csak ront a teljesítményen.

Egyszer egy vezető nagyon csúnyán letolt egy kis hiba miatt. A főnökömhöz bementem, hogy elnézést, ezt elbarmoltam, már megkaptam a magamét, de mégis tőlem tudjon az esetről. Mondta, hogy tud már róla és rá se rántsak, nem akkora horderejű dolog, amekkora port kavart körülötte a másik vezető.

2013. jan. 20. 11:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ügyfélszolgálatos vagyok. Megy néha az anyázás, sok értetlen ügyfél, és közben nem volt béremelés, mióta itt dolgozom, sőt, most vonták meg a jutalmat, de a vezetőség szerint jó, ha hosszú távon occsók vagyunk, és persze nem gond, ha állandóan túlórázol. Közben meg kattog az agyam, hogy a fizetésből, amit ezért a melóért kapok, épphogy kifizetem a számlákat.

Szóval, áááááá, nem, nem vagyok ideges.

2013. jan. 20. 11:17
 6/14 anonim válasza:
Suli mellett egy gyógyszergyárban csomagolok nyolc órában. Annyira agyhalál az egész, hogy még idegeskedni sincs energiám
2013. jan. 20. 11:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor már a kilencedik Anyuka hív fel idegbetegen hajnali négykor a gyerekügyeletben, hogy a kisfia lázas és köhög és küldjük ki a mentőt, akkor már elpattan egy ér. Komolyan mondom, ki fogok mindenhova ragasztani egy "Mit csináljunk, ha lázas a gyerek2 féle szórólapot a világ összes fájára. Ha ezt egy várandós anyuka, vagy egy kisgyerekes anya olvassa, akkor felhívnám a figyelmét: nem, a gyerekügyelet semmit nem tud tenni a köhögő gyerekkel[ja, azért is hívtak már hajnali ötkor, mert hogy sír a pár hetes gyerek, úristen, mi a baja], sem a lázas gyerekkel, aki nem tart otthon láz és fájdalomcsillapítót zsigerből és nem tudja mi az a hűtő-fürdő az NE vállaljon gyereket, a fájó füllel a fül-orr-gégészet ügyeletre kell menni mert mi nem tudunk mit csinálni, nem kell velem ordibálni, amikor közlöm, hogy hívását rögzítjük, ez a kötelességem. És a kedves kisebbségieknek üzenem, akik mindig beakarnak menni mások elé és ordibálnak egész éjjel a gyerekek előtt mint a veszett állatok, hogy maradjanak otthon és ne szüljenek több gyereket, mert nem egy magyar gyerek fakadt már sírva az ordításotoktól.
2013. jan. 20. 11:18
 8/14 anonim válasza:
igen :-D
2013. jan. 20. 11:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem, mert pár év alatt összegyűjtöttem féléves megélhetésemnek megfelelő vésztartalékot egy számlára és ha kirúgnak, akkor minimum fél évig el tudom tartani magam, amíg találok egy másik állást.

Olyan munkahelyre pedig alapból nem megyek -pont, mert megtehetem-, ahol ideges, stresszes, feszült légkör uralkodik.

2013. jan. 20. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, amikor 3 féle munkát kéne csinálni egyszerre, amiből mondjuk egyhez értek és persze mind sürgős! Ilyenkor csak a Xanax segít.
2013. jan. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!