Sokat idegeskedsz a munkahelyeden?
Nem, hál'istennek nem. A főnököm nagyon jó vezető, szerintem ő belátja, hogy ha stresszeli az alkalmazottakat, azzal csak ront a teljesítményen.
Egyszer egy vezető nagyon csúnyán letolt egy kis hiba miatt. A főnökömhöz bementem, hogy elnézést, ezt elbarmoltam, már megkaptam a magamét, de mégis tőlem tudjon az esetről. Mondta, hogy tud már róla és rá se rántsak, nem akkora horderejű dolog, amekkora port kavart körülötte a másik vezető.
Én is ügyfélszolgálatos vagyok. Megy néha az anyázás, sok értetlen ügyfél, és közben nem volt béremelés, mióta itt dolgozom, sőt, most vonták meg a jutalmat, de a vezetőség szerint jó, ha hosszú távon occsók vagyunk, és persze nem gond, ha állandóan túlórázol. Közben meg kattog az agyam, hogy a fizetésből, amit ezért a melóért kapok, épphogy kifizetem a számlákat.
Szóval, áááááá, nem, nem vagyok ideges.
Nem, mert pár év alatt összegyűjtöttem féléves megélhetésemnek megfelelő vésztartalékot egy számlára és ha kirúgnak, akkor minimum fél évig el tudom tartani magam, amíg találok egy másik állást.
Olyan munkahelyre pedig alapból nem megyek -pont, mert megtehetem-, ahol ideges, stresszes, feszült légkör uralkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!