Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokat idegeskedsz a munkahelye...

Sokat idegeskedsz a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem

f*sok bele az egészbe

XD

2013. jan. 20. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Alkalmi munkám van. Idegeskedek mert nem vagyok bejelentve, kevés a fizetés és még a főnök is szemét velem.
2013. jan. 20. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán szoktam idegeskedni, csak egy munkahely, semmi több. Bemegyek elvégzem amit kell, aztán jövök is haza.
2013. jan. 20. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó az ilyen hely ami neked van utolsó. Mert nem csak akkor idegeskedik az ember, ha nem csinálja a melóját és attól fél, hogy észreveszik, hanem mondjuk ha köterkedős a melóstársa, a főnöke, több a meló, ugyanannyi az idő rá, stb... és ha látják, hogy nem is hat meg, hogy nem lesz kész, azt is észreveszik, és nem jó szemmel nézik ezt sem. Komolyan nem érdekel az ilyesmi sem? Mert akkor nyugodt ember lehetsz. :P Álltalában a többi melóst is tudja az ilyen frusztrálni, hogy ők idegesen hajtanak, a másik meg nagy nyugis. Bár nem kell szétstresszelni magát az embernek, csak én eddig ezt vettem észre.
2013. jan. 21. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!