Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Uncsi meló jópénzért, vagy...

Uncsi meló jópénzért, vagy karrier sok idegeskedéssel? Ez a karmám, h választanom KELL?

Figyelt kérdés

Az önéletrajzomban úgy váltakoznak a munkahelyek, h egyszer agyhalált végzek elég jó fizetésért, egyszer meg a szakmámban dolozom, idegeskedek, kihasználnak, és még nem is fizet jól.

Pörgős típus vagyok, így nem bírom hosszú távon a punnyadást, de olyan bosszantó, h csak a képzettséget nem igénylő unatkozásból jön a jó lóvé. Ezt sorsszerűen, mindig így fogom ki!!

Tudom, h többre vagyok hivatott, és szeretnék tartósan a szakmámban dolgozni, de nem úgy, h kifacsarnak, mint egy citromot, és kiszúrják a szemem egy nevetséges összeggel.

Ma arra gondoltam, h talán ez a karmám, h választanom kell a két "életforma" között.... ?

előre is köszönök minden releváns hozzászólást!

2013. jan. 22. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem valami feletted álló erő irányítja az életed, hanem te.

Ezt sokaknak azért nehéz befogadni, mert azzal a tudattal jár együtt, hogy ők a felelősek az életben hozott minden döntésükért és ezt a felelősséget nem szívesen viselik.

Rád koncentrálva, nem. Akármi is a szakmád, biztosan rád köszönt a lehetőség, hogy olyanból élj meg, amit szeretsz.

Én például pénzügyekkel foglalkozom és korábban azt gondoltam, csak aközött választhatok, hogy pénzintézetek alkalmazottjaként felesleges, vacak termékeket adok el az ügyfeleknek és ezzel megkárosítom őket közvetve, de jól keresve, vagy pedig tanácsadásból élek, amit amúgy is szeretnék csinálni, de azt meg a kutya sem fizeti meg Magyarországon, mert valahogy nem érte meg az embereknek egyszeri pártízezer forint azért, hogy átnézzem a kiadásaikat és 1-2 éven belül többszázezret spóroljanak velem.

Azóta szerencsére megtaláltam a kettő közötti álomállást.

2013. jan. 22. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az uncsi, de jópénzes melót csinálnám. Ha kihívás kell, próbálj meg az uncsi melóban a főnököd pozícióját megszerezni. Vezetőnek lenni sohasem unalmas, és gondolom ő se keres rosszul, ha már az alkalmazottja sem :D
2013. jan. 22. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
,,képzettséget nem igénylő unatkozásból jön a jó lóvé'' ? micsoda?? ez még is mit takar?milyen munkakör(ök)? elég jól hangzik:D
2013. jan. 23. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:

igen, vannak, akiknek ez az álmuk :) de nekem nem.

figy, helpdesk ügyfélszolgálat, irodai robotmunka, katt, katt, katt, katt. ha nem vagy hülye a számítógéphez, tudsz valamilyen nyelven, és nem lóg 3 centis orrkarika az orrodból, akkor már jó esélyed van ezekre.

2013. jan. 23. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
És mi az a karrier, amit szívesebben csinálnál, mint egy jól megfizetett irodai katt katt?
2013. jan. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!